MENÜ

10 numara bir adım daha

Buca maçında Fener'i ipten alan Alex, İstanbul Belediye'ye de faturayı kesti. Konuk ekibin yüklendiği dakikalarda sahne alan Sambacı, müthiş bir kafayla farkı ikiye çıkardı, Türkiye kariyerinin zirvesine çıkmak için dev bir adım daha attı

10 numara bir adım daha

Fenerbahçe’nin yaşayan efsanesi Alex de Souza ne kadar özel bir oyuncu olduğunu dün gece bir kez daha ispatladı. Maça fırtına gibi başlayan Fener’in ataklarını yönlendiren futbolcu olan Brezilyalı, Belediye’nin cesaretlendiği dakikalarda skoru 2-0’a taşıdı. Geçen hafta Bucaspor karşısında maçı 3-1’den 3-3’e getiren golleri atan Fener’in kaptanı, dün gece de sahada yaptıklarıyla galibiyette çok büyük rol oynadı. Son iki haftada toplam 3 gol atıp, bu sezonki gol sayısını 22’ye çıkartan Brezilyalı yıldız, Türkiye kariyerinin zirvesine çıkmaya da çok yaklaştı.

Haberin Devamı

İki gole ihtiyacı var

Fenerbahçe’deki 7. sezonunu geçiren Alex, en fazla golü Türkiye’ye geldiği ilk sezon olan 2004-2005’te atmıştı. Brezilyalı toplam 23 kez ağları sarsmıştı. Bu kez Alex, sezon finaline üç hafta kala 22 gole ulaştı. Alex, son üç haftada rakip ağları iki kez daha sarsarsa Fenerbahçe’deki kariyerinin zirvesine çıkacak. Alex dün gece Türkiye’deki 204. maçına çıkarken, toplam 114. Süper Lig golünü attı.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ