MENÜ

Yeni planlar

Abone Ol Google News

Hatayspor maçı ile iflas eden Valerien Ismael projesi, Beşiktaş’ı ligin henüz 11. haftasında yeni planlar yapmaya mecbur bıraktı. Son ana kadar Ismael’e destek mesajları veren başkan da artık takımın ışık vermediğine karar vermiş olacak ki, söylemleri ile ters düşmek pahasına kan değişimine karar verdi ve tüm sezon kaybedilmeden Şenol Güneş’i göreve getirdi. Geçen hafta yapılan basın toplantısında Şenol Güneş motive, neşeli ve rahat bir görüntü verirken, başkan AhmetNur Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı ise tam tersine çok gergin göründüler.

Haberin Devamı

Eleştirileri başkan göğüsledi

Başkan, toplantıda Valerien Ismael tercihinin kendisine ait olduğunu söyleyerek Ceyhun Kazancı’ya bu konuda yapılan eleştirileri göğüslerken, yapılan transferleri ve oluşturulan kadroyu övdü. Ben başkandan sezon öncesi vaat edilen sürdürülebilir bir yapı kurma projesinin bu yeni yapılanma ile nasıl devam edeceğine dair açıklamalar da duymak isterdim açıkçası. Şenol Güneş açıklamalarıyla Ceyhun Kazancı ile çalışmaya devam edeceğini belirtmesine rağmen en yetkili ismin kendisi olacağını da kesin bir şekilde hissettirdi.

Haberin Devamı

Gorec paylaşımı...

Bundan sonra ÜmraniyeNevzat Demir Tesisleri'nde nasıl bir görev paylaşımı olacağını merakla bekliyorum. İşin saha içi kısmına gelirsek, ligin yeni takımı Ümraniyespor her ne kadar Beşiktaş’tan kadro kalitesi olarak çok geride olsa da, ileride çoğalan, baskılı ve oyunu rakip yarı sahaya yığan, direkt paslar yerine set oyunu oynayan, bek ve orta saha oyuncularının oyunun içinde olduğu bir Beşiktaş izlemek herkesin hoşuna gitmiştir diye düşünüyorum. Son haftalarda yaşanan sıkıntıların bir anda düzelmesini beklemek tabii ki doğru değil ancak Şenol Güneş’in olumlu dokunuşlarını şimdiden görmek güzeldi. Beş golle gelen galibiyet ile ümit verici bir başlangıç yapıldı.Hafta sonu deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi daha kapsamlı ve sağlıklı değerlendirmeler yapabilmemiz için iyi bir sınav olacaktır

YORUM YAZ