MENÜ

Beklenti büyüyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor maçı, sıralamayı etkilemeyen, “önemsiz maç” kategorisinde olduğu, bu nedenle bir gün önce oynandığı için biir...
Yayıncı kuruluşun, Trabzonspor’un dışında kaldığı sırasıyla Şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi ve UEFA - İnter Toto gibi Süper Lig’in vitrini olan dereceleri ilgilendiren maçların oynandığı illerle canlı bağlantılar, söz konusu kulüplerin yönetici, teknik adam ve futbolcularıyla söyleşilerde yer almadığı için ikii...
Hafta sonu yapılacak maçta Trabzon’a olan ilginin Trabzonspor’dan değil, Fenerbahçe’den kaynaklandığı için üüüç...”
... şeklinde başlayıp, “kahroluyoruz, bu durum kanımıza dokunuyor!” diyen çok sayıda elektronik posta, sms ve dost sohbetleri yakınması aldık, dinledik bordo mavili renklere gönül verenlerden.
Ortak final; “bu duruma neden olanlardan!” başlayıp, “bu durumu değiştirmeye talip olanlarda” birleşiyor.
Dolayısıyla bu final, “bu durumu değiştirmeye talip olanlar” konumundaki mevcut Başkan Sadri Şener ve ekibini bağlıyor.
Yakınma sahipleri, kamuoyuna yansıyan gelişmeler ışığında fikrimizi soruyor, söyleyelim: Teknik direktör konusu Trabzonspor’da noktalanmış. Taraftar üzerinde büyük kredisi olan Ersun Yanal ile devam edilecek. Bu kredi çok önemli, zira lig başında bir iki olası kötü sonuç, “kıyımı” gündeme getirmez.
Eksik mevkiler için kamuoyuna yansıyan isimler, ihtiyacı karşılayacak düzeyde. Gerçekleşme oranı ne düzeyde olacağını görmek için 10-15 gün daha beklemek durumundayız. Oran yüzde 80’lerde olsa bile giderek büyüyen beklentiyi karşılar düşüncesindeyiz.
Bekleyip göreceğiz.

YORUM YAZ