MENÜ

Kazanma zamanı

Abone Ol Google News

Trabzonspor, geçen hafta Konyaspor deplasmanında, ligin zirvesi için verdiği mücadelede moral motivasyonuna tavan yaptıran en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Bu durumun pekişmesini sağlayacak kritik sınavlarından birine de bu akşam çıkacak. Kayserispor’un içinde bulunduğu kritik durum ve puan cetvelindeki konumu, Bordo-Mavililer, açısından rehavete kapılma riskini gündeme getiriyor. Bu noktada en büyük görevin düştüğü Ünal Karaman öğrencilerine; “Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz!” gerçeğinden hareketle, “Rakibe saygı duyarak” son düdüğe kadar mücadeleyi sürdürüp zirve yarışının ikinci etabına avantajlı çıkmasını sağlayacak skoru kovalamalarını salık verecektir kuşkusuz.

Haberin Devamı

Tam kadro avantajı...

Halen teknik direktör sorunu da yaşayan Kayserispor’un takımdan ayrılan, sakatlık veya farklı sorunlar nedeniyle Trabzon seyahatine götürülmeyen oyuncu sayısının fazlalığının kafilede yarattığı moral bozukluğuna karşın Trabzonspor, teknik ekibinin son haftalarda yüzünü güldüren tam kadro avantajına sahip. Bordo-Mavililer’in rehavete kapılmadıkları takdirde bu maçın favorisi olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sörloth kritik golleriyle takımının büyük yarışı sürdürmesine katkı yapmaya devam ediyor. Norveçli oyuncu, bu akşama da damgasını vurmaya aday gibi duruyor.

Bu istatistiğe dikkat!

Kayserispor, ligde oynadığı son 6 deplasman maçının tamamında sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Kısa mesaj

“O sene bu sene!” olacaksa Bordo-Mavililer’in hem de kendi evinde bu noktada puan kaybına tahammülü yok. Rakibin özel durumuna karşın kritik bir mücadeleye tanıklık edebiliriz.

YORUM YAZ