MENÜ

Fernando Muslera kendini aştı! '4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum'

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Adana Demirspor maçıyla birlikte bu sezon ligde 17. kez kalesini gole kapadı ve Sarı-Kırmızılılar'da kendisine ait bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu geliştirdi. Maçın ardından da Uruguaylı eldiven önemli açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera kendini aştı! '4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum'

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda mücadele ettiği Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etti ve bu sezon 17. kez kalesini gole kapadı.

Haberin Devamı
Adana Demirspor - Galatasaray maçına damga vuran Muslera'ya övgü!

Karşılaşmada yaptığı başarılı kurtarışlar yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Süper Lig’de 17. kez kalesinde gol görmezken, kendisine ait olan Cim Bom'da bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu da geliştirdi.

Muslera, 2011-2012 sezonunda Süper Lig’de normal sezonda 90 dakika oynadığı 32 karşılaşmanın 16’sında kalesini gole kapatmıştı.

Fernando Muslera kendini aştı 4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum

'3 puan daha önemliydi'

Adana Demirspor karşılaşmasının hemen ardından konuşan 37 yaşındaki file bekçisi, "Galip geldiğimiz için mutluyuz ama en iyi maçımız değildi. 3 puan daha önemliydi. Bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa. Rekor kırdık ama en önemlisi 3 puan. 4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum. Bunun için kendimi zorluyorum. Kendi oyunumuza bakıyoruz, diğer şeylere odaklanmıyoruz. Diğer taraflar o kadar önemli değil. Taraftarımıza da çok teşekkürler. Adana Demirspor taraftarını da tebrik ederim. Güzel bir atmosfer vardı" dedi.

Haberin Devamı

Fernando Muslera kendini aştı 4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum

YORUM YAZ