MENÜ

Zula International Cup'ın sahibi Galatasaray Espor 35 bin dolar kazandı!

Antalya'da düzenlenen Zula International Cup'ta 1907 Fenerbahçe Espor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray Espor, 35 bin doların sahibi oldu. Dünyanın en iyi Zula'cılarının yarıştığı etkinliğe esporseverler yoğun ilgi gösterdi.

0 bin dolar para ödüllü Zula International Cup'ın şampiyonu belli oldu. Türkiye'de Espor'a en çok yatırım yapan oyunlardan biri olan Zula tarafından 28- 29 Eylül'de Antalya'da gerçekleştirilen Zula International Cup'ta, dünyanın en iyi Zula takımları mücadele etti. Zula International Cup'ın birincisi Galatasaray Espor, ikincisi 1907 Fenerbahçe, üçüncüsü ise IzakoBoars oldu.

Haberin Devamı

Türkçe ve İngilizce yayımlanan Zula International Cup'ın canlı yayınları, Türkçe olarak sosyal medya hesaplarından da izlendi. Zula International Cup finalini ekranları başında anlık olarak 10 bin kişi takip etti. İki gün süren kupanın Youtube'da izlenme sayısı 500 bini geçti. İlk günü seyirciye kapalı Zula International Cup'ın final gününü izlemek için turnuvanın yapıldığı The Marmara Otel'i 2 bin Antalyalı Esporsever ziyaret etti.

Dünyanın en iyi Zula takımlarını buluşturan Zula International Cup'ta, üç Türk, bir Polonya, bir Avrupa Birliği karması ve bir İran takımı yer aldı. Zula International Cup'ın cuma günü gerçekleşen yarı finalinde Galatasaray Espor-IzakoBoars'u 2-1, Fenerbahçe-Oyun Hizmetleri'ni 2-0 yenerek finale yükseldi. Bu dev organizasyonda yer alan takımlardan Galatasaray Espor, Zula Süper Lig Şampiyonu armasıyla mücadele ederken, IzakoBoars ilk ve tek Zula Word Cup sahibi Espor takımı olarak turnuvada yer aldı. Zula International Cup'ın birincisi Galatasaray Espor 35 bin dolar, ikincisi 1907 Fenerbahçe 10 bin dolar, üçüncüsü IzakoBoars 5 bin dolar para ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

ESPORSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bu büyük final etkinliğine, Türkiye'nin ilk ve tek espor temalı gençlik dizisi 'Tam Kafadan' ekibi de katıldı. Dizinin müziğini yapan sanatçılar Xir Gökdeniz ile Heja'nın final öncesinde gerçekleştirdiği konser beğeniyle

YORUM YAZ