MENÜ

'Zorlu seriye güzel başladık'

Mustafa Akçay, Konyaspor maçıyla zorlu bir seriye girdiklerini belirterek, “Sahadan galibiyetle ayrılarak bu periyoda güzel başladık. Önemli olan zirveden kopmamaktı ve bunu başardık” dedi

'Zorlu seriye güzel başladık'

Bordo-Mavililer’in başarılı hocası, karşılaşma sonunda galibiyet nedeniyle mutluydu. Ancak ilk yarıdaki futbol nedeniyle özeleştiri yapmaktan geri kalmadı. Maça kötü başladıklarını söyleyen Mustafa Akçay, “Tempomuz düşüktü, pozisyon üretemedik. İkinci yarıda ise istediklerimizi sahaya yansıttık. Zorlu bir seriye başlıyoruz. Konyaspor’u yenerek bu periyoda galibiyetle girdik. Önemli bir 3 puan alarak zirvedeki takımlardan uzaklaşmamayı başardık” diye konuştu.

‘Colman’ı yetiştirmek istiyoruz’


Takım olarak biraz daha hızlanmaları, rakiple birebir boğuşup kazanma oranlarını yükseltmeleri gerektiğini anlatan Mustafa Akçay, “Sahada koştuğumuz mesafeyi arttırmak istiyoruz. Bazı oyuncuların fiziksel ve ruhsal performanslarının geliştiğini görüyoruz. Bunun sayısı arttıkça, istediğimiz Trazonspor’u izlemeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. Son olarak sakatlıktan yeni çıkan Gustavo Colman’a değinen Akçay, “Bizim için önemli bir futbolcu. Lazio’yla Perşembe günü oynayacağımız kritik mücadeleye yetiştirmeye çalışıyoruz. Umarım o güne kadar hazır olur” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ