MENÜ

"Zorla imza attırmıyoruz"

Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, “İç transferde kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen gider. Bizim şartlarımız ortada, kimseyle para konuşmayacağız” diye konuştu.

"Zorla imza attırmıyoruz"

İç transferde taşlar yerinden oynuyor... Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, artık oyuncuya dayalı sistemin sona erdiğini söyledi. Adalı, “Sözleşmesi biten oyunculardan ayrılmak isteyen yok. Zaten artık futbolcular değil biz şartlarımızı ortaya koyduk ve imza atmalarını istedik. İsteyen atar, istemeyen atmaz. Kimsenin kafasına silah dayayıp, kalacaksın diyecek halimiz yok. Kimse de ‘şu kadar para istiyorum’ demeyecek. Çünkü pazarlık şansı da yok. Eski defterler artık kapandı. Hocamız Mustafa Denizli de hiçbir futbolcumuz için ‘özellikle gitsin’ ya da ‘özellikle kalsın’ diye bir rapor vermedi” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘İki yıldız alacağız’
Transfere de değinen Adalı, “İç transfer bittikten sonra dünya çapında 2 süper yıldızı renklerimize bağlayacağız. Bizim getireceğimiz süper yıldızların maliyeti, ezeli rakiplerimizin söylediği gibi forma satışlarıyla da karşılanmayacak. Biz kendi çabamız ve sponsorlar ile bu konuyu aşacağız. Formayı almak taraftarlarımıza kalmış” dedi.

YORUM YAZ