MENÜ

Zorbay Küçük'e saldırı girişimi! Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tatil kararının kıyısından dönüldü

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ilk yarısının bitimiyle birlikte bir taraftar saha içine girerek hakem Zorbay Küçük'e saldırmak istedi, son anda araya Fenerbahçeli futbolcular girdi. Sahaya giren taraftar, Zorbay Küçük'e fiziksel olarak temasta bulunmayı başarabilse haftanın maçında tatil kararı çıkabilirdi.

Zorbay Küçük'e saldırı girişimi! Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tatil kararının kıyısından dönüldü

Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinin ilk yarısının bitiminin ardından bir Fenerbahçe taraftarı saha içine girerek hakem Zorbay Küçük’e saldırı girişiminde bulundu. Küçük’e vurmaya çalışan taraftarı ilk olarak Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır engelledi. Daha sonra diğer futbolcuların müdahalesiyle taraftar, hakem Küçük’ten uzaklaştırırken, güvenlik görevlileri saldırganı sahanın dışına çıkardı.

Haberin Devamı

Tatil kararının kıyısından dönüldü

Sahaya giren Fenerbahçe taraftarı, Zorbay Küçük'e fiziksel olarak temasta bulunsa Sarı Lacivertli ekibi oldukça zor bir durumda bırakabilirdi. Küçük, saldırıya uğraması halinde ve bu durumda kaynaklı psikolojisinin iyi olmadığını belirtseydi karşılaşmayı tatil edebilirdi. Devam eden süreçte TFF'nin alacağı kararın Fenerbahçe Kulübü'nün aleyhine olabileceği öğrenildi.

YORUM YAZ