MENÜ

Zlatan Ibrahimovic: Mbappe, fenomen Ronaldo'yu hatırlatıyor

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, son yılların golcüleri Mbappe ve Haaland'ı karşılaştırdı. İsveçli yıldız, Haaland'a övgülerde bulunurken, Mbappe'nin ise kendisine fenomen Ronaldo'yu hatırlattığını dile getirdi.

Zlatan Ibrahimovic: Mbappe, fenomen Ronaldo'yu hatırlatıyor

Milan'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, gösterdikleri başarılı performansla Avrupa futboluna damgalarını vuran Kylian Mbappe ve Erling Haaland'a övgü dolu sözlerde bulundu.

Haberin Devamı

CBS Sports'a konuşan Ibrahimovic, PSG'nin yıldızı Mbappe'nin Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo'ya benzediğini belirterek, "Bence Mbappe fenomen Ronaldo'yu hatırlatıyor. Oyunu çok zarif." ifadelerinde bulundu.

"Haaland, sadece hedeflerine odaklanıyor"

Açıklamalarında Dortmund'un Norveçli golcüsü Haaland'a da değinen Ibrahimovic, "Haaland çok iyi çünkü bence o hedeflerine takıntılı ve yapması gerekenden fazlasını yapmıyor. Sadece hedeflerine odaklanıyor. Haaland'da bu zekayı görüyorum, çünkü o sadece gol atmak istiyor ve gol atabileceğini biliyor. Sadece bunu yapmaya çalışıyor." sözleri ile övgü dolu sözlerde bulundu.

YORUM YAZ