MENÜ

Zirveyi zora soktuk

İlk maçta Macaristan'a 1-0 kaybeden A Millilerimiz dün de 41 dakika 10 kişi oynayan Sırbistan'a diş geçiremedi. Golsüz sona eren karşılaşmanın ardından puanla tanışsak da grupta zirve şansımızı zora soktuk

Zirveyi zora soktuk

Euro 2020 elemelerinde gösterdiği performansla çıtayı oldukça yükseğe çıkaran Ay-Yıldızlılar, Uluslar Ligi'ne istediği gibi başlayamadı. Macaristan karşısında oyun olarak beklenenin altında kalan A Milliler, Sırbistan maçında daha iyi oynasa da sonucu alamadı. Golsüz biten maçın ardından taraflar 1'er puanla yetindi.

Haberin Devamı

Rusya 2'de 2 yaptı

Sonuç böyle olunca da B Ligi 3. Grup'ta zirveyi zora soktuk. 19.00 seansında oynanan grubun diğer maçında 3 puanlı Rusya, Macaristan'ı 3-2'yle geçti, puanını 6'ya yükseltti. İlk maçta A Millilerimiz'i 1-0 deviren Macarlar ise 3 puanda kaldı. İlk maçlarını kaybeden Türkiye ile Sırbistan da dünkü sonuçların ardından puanla tanıştı, 3. ve 4. sıraya yerleşti. Kırmızı-Beyazlılar'ın hedefi kalan tüm maçlarını kazanarak hem grubu lider tamamlamak hem de Euro 2020 öncesinde rakiplere gözdağı vermek.

Zirveyi zora soktuk

YORUM YAZ