MENÜ

Zirvede keyifler yerinde

Ligde haftayı lider tamamlayan Beşiktaş'ın yıldızları Sporting maçına neşeli bir idmanla başladı. Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçı kazanan kırmızı takım, büyük sevinç yaşadı.

Zirvede keyifler yerinde

Süper Lig’de 14’üncü haftayı 2-1’lik Kayserispor galibiyetinin ardından lider olarak kapatan Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü oynayacakları Sporting Lizbon maçının hazırlıklarına dün yaptıkları antrenmanla başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, oldukça neşeli bir çalışma gerçekleştirdi.

Güne ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş’ın yıldızları; açma ve germe hareketlerinin ardından şut çalışması yaptı. Oyuncular, günün son bölümünde üç gruba ayrılarak, dar alanda dönüşümlü çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Cenk Tosun’un voleyle attığı şık gol, büyük beğeni kazandı. Maçı kazanan kırmızı grup, ardından basın mensuplarına zafer pozu verdi.

Ersan bireysel çalıştı

Kayseri maçında sakatlanan Gökhan, antrenmana katılmadı. Luiz Rhodolfo ve Hutchinson ile Beck, antrenmanın ikinci bölümünde dinlendirildi. Ersan ise salonda bireysel çalıştı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ