MENÜ

"Zinedine Zidane'ı Galatasaray kurtardı!"

La Liga'da dün sahasında Villarreal'i 2-1 yenen ve 34'üncü şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de söz konusu başarının en büyük mimarlarından biri de hiç kuşkusuz teknik direktör Zinedine Zidane'dı. Fransız basını, dünyaca ünlü hocanın bu sezonki en kritik sınavını Galatasaray karşısında verdiğini yazdı.

"Zinedine Zidane'ı Galatasaray kurtardı!"

La Liga'da dün kendi sahasında Villarreal'i 2-1 yenen ve 34'üncü şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de söz konusu başarının en büyük mimarlarından biri de hiç kuşkusuz teknik direktör Zinedine Zidane'dı. Fransız basını ise dünyaca ünlü hocanın bu sezonki en kritik sınavına Galatasaray karşısında çıktığını savundu.

Haberin Devamı

Ülkenin dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, "Galatasaray'a karşı Zinedine Zidane'ın kaderinin tersine döndüğü gece" başlığıyla okuyucularına duyurduğu özel haberinde Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında GalatasarayToni Kroos'un golüyle 1-0 yendiği mücadelenin şampiyonluğa giden yolda dönüm noktası olduğunu yazdı.

İspanyol devinin Sarı Kırmızılılar'la oynanan söz konusu karşılaşmadan üç gün evvel Real Mallorca'ya 1-0 yenildiğini hatırlatan gazete, Zizou'nun Real'den kovulmamasını Türk Telekom Stadyumu'nda aldığı galibiyete borçlu olduğu yorumunu yaptı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ