MENÜ

Zidane ile kıyaslanıyor!

Santander karşısında iki asistle yıldızlaşan Mesut Özil'e övgü yağmaya devam ediyor. Marca gazetesi, Türk asıllı yıldızın Real Madrid'e efsanevi Fransız'ın sihrini geri getirdiğini yazdı.

Zidane ile kıyaslanıyor!

İspanya’da gündem Mesut Özil... Real Madrid’in Racing Santander’i deplasmanda 3-1 yendiği maçta Benzema ve Adebayor’a attırdığı gollerle galibiyetin mimarı olan Türk asıllı yıldız toplamda 11 asiste ulaştı. Marca gazetesi, Alman Milli Takımı forması giyen başarılı orta saha oyuncusunun Eflatun-Beyazlı ekibin ünlü ismi Zinedine Zidane’ın izinden yürüdüğünü yazdı. Haberde Mesut’un müthiş performansıyla Fransız efsanenin varisi olduğu ve onun sihrini Real’e geri getirdiği belirtildi. Sportif Direktör Jorge Valdano’nun “Mesut, kulübün gelecek 10 yıla damgasını vuracak” şeklindeki sözleri hatırlatılıp, “Harika bir futbolcu ve muazzam bir kaliteye sahip” ifadesi kullanıldı.

Higuain geri dönüyor

Bu arada Real Madrid’in Arjantinli forveti Gonzalo Higuain’den iyi haber geldi. Daha önce sezonu kapattığı açıklanan ünlü golcünün, 20 Nisan’da Barcelona ile oynanacak Kral Kupası final maçında takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Higuain bu sezon 12 maçta 7 kez fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ