MENÜ

Zeynep Fıratoğlu ile gayrimenkul borsası

Gazetemizin yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, gayrimenkul borsasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Zeynep Fıratoğlu ile gayrimenkul borsası

NG Residence’dan peşinatsız daire!

Basın Ekspres Yolu’nda yükselen NG Residence projesinde uygulanan kampanyada peşinat tutarı alınmadığı gibi aylık taksitler de 4 bin 900 TL’den başlıyor.

Dağ Mühendislik Avrupa’da

Emlak Konut GYO güvencesi Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri, Danimarka’da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik özel bir kampanya ile tanıtıldı.

Nlive Bahçeşehir’de teslimler başladı

Kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme planı ile sunulan rezidanslar 3800 TL, ofisler ise 8500 TL taksit seçeneğiyle, hayal gibi bir hayata başlamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Skyland’de yıl sonu fırsatı

Kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme planı ile sunulan rezidanslar 3800 TL, ofisler ise 8500 TL taksit seçeneğiyle, hayal gibi bir hayata başlamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Akzirve Challenge’da heyecan sona erdi

Büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen İstanbul Off Road Şampiyonası’nın final etabı 17 Aralık’ta STRADA Bahçeşehir proje arazisinde gerçekleşti. Toplamda 3 etapta tamamlanan Akzirve Challenge yarışlarının kazananı Erkan Birinci oldu.

Roya Nova’da teslim 2019, peşinat 2020’de

1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 251 konut ve 4 ticari üniteden oluşan Roya Nova Rezidans’ta metrekare fiyatları 5 bin 800 TL’den başlıyor. Roya Yapı, Roya Nova Rezidans’ın ardından Sancaktepe’de Roya Rosa ve Altunizade’de Roya Gold gibi yeni projeleri de hayata geçirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Piazza’da yıl sonuna özel kampanya!

Rönesans Gayrimenkul tarafından Maltepe’de inşa edilen ve teslimine yaklaşık 6 ay kalan Piazza’nın konut bloğunda geçerli olmak üzere yıl sonuna özel peşin ödemelerde yüzde 12 indirime ek indirim çeki fırsatı da sunuluyor.

KİPTAŞ, ‘Yeşilce Aydos’u lanse etti

Bugüne kadar inşa ettiği 75.000 konutla sektörün önde gelen kurumları arasında yer alan KİPTAŞ, şimdi de Pendik’te ‘Yeşilce Aydos’ projesini hayata geçiriyor. Aydos Ormanı’nın yanı başında ve huzurlu sakin ve huzurlu bir yaşam projesi olarak inşasına başlanan projede 2+1 daireler lansman dönemine özel 284 bin 280 TL’den başlıyor.

Keleş Center Airport’un temelleri atıldı

50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 150 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Keleş Center Airport, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerden oluşan 498 residence, 220 ofis, 52 mağazadan oluşuyor.

İş dünyasının standartlarını Ferko belirliyor

Kağıthane’nin tam merkezinde, ana cadde üzerinde 300 metre boyunca yükselen proje,programlanan süreden daha önce, 2018’in son çeyreğinde tamamlanacak. Şu an itibariyle ticari ve ofis ünitelerinde yaklaşık %50 oranında satış gerçekleştirilen Ferko Line’da, ticari alanların metrekare satış fiyatı 9 bin - 12 bin dolar arasında değişirken, ofislerin metrekare satış fiyatları 3.500 dolar.





Haberin Devamı
YORUM YAZ