MENÜ

Zeljko Obradovic mağlubiyetin nedenini açıkladı

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Turkish Airlines EuroLeague’in 20. maç döneminde Barcelona’ya 80-74 mağlup oldukları maçı değerlendirdi. Çok fazla top kaybı yaptıklarını vurgulayan Obra, ''Olumsuz nokta top kayıplarımızdı ve çok boş atış kaçırdık. Bu da maçı kaybetmemizin en önemli nedeni.'' dedi.

Zeljko Obradovic mağlubiyetin nedenini açıkladı

Turkish Airlines EuroLeague’in 20. maç döneminde sahasında Barcelona’ya 80-74 mağlup olan Fenerbahçe Beko’da başantrenör Zeljko Obradovic, çok fazla top kaybı yaptıklarını ve boş atışlardan yararlanamayınca mağlup olduklarını vurguladı.

Haberin Devamı

OBRADOVİC: OLUMSUZ NOKTA TOP KAYIPLARIMIZDI

Oyuncularını mücadele ettikleri için tebrik ederek sözlerine başlayan Obradovic, “40 dakika boyunca mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. Maçın başında onlara söyledim, Barcelona, bireysel ve takım olarak çok kaliteli. Maça biraz tembel başladık ama geri gelip maçın sonuna kadar mücadele ettik. Olumsuz nokta top kayıplarımızdı ve çok boş atış kaçırdık. Bu da maçı kaybetmemizin en önemli nedeni. Başka sebepler de olduğunu düşünüyorum açıkçası ama şu anda bu konuda konuşmak istemiyorum” diye konuştu.

“1 AY ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİ DURUMDAYIZ”

Takım olarak 1 ay öncesine kadar daha iyi basketbol oynadıklarını vurgulayan tecrübeli antrenör, “Taraftarlarımıza, yürekten teşekkür ediyorum muhteşem bir atmosfer için. Onlar için de zor anlar olduğunu düşünüyorum. 1 ay öncesine göre daha iyi durumda olduğumuzu ve inanmak için sebeplerimiz olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Obradovic, hakem kararlarıyla ilgili olarak gelen soruya ise şu cevabı verdi: “Video hazırlayıp bu konuyu Euroleague ile görüşeceğiz. Doğru yol bu. Biz tabiki organizasyon olarak herkese saygı duyuyoruz ve aynı saygıyı bekliyoruz.”

DHA

YORUM YAZ