MENÜ

Zeki Çelik ve Burak Yılmaz Fransa'da ilk devrenin 11'ine seçildi

L'Equipe, Fransa Ligue 1'de ilk devrenin en iyi 11'ini belirledi. Gazetenin seçtiği takımda; Lille'de forma giyen Milli futbolcularımızdan Zeki Çelik ve attığı gollerle Fransızlar'ı büyüleyen Burak Yılmaz da yer aldı.

Zeki Çelik ve Burak Yılmaz Fransa'da ilk devrenin 11'ine seçildi

Fransa’nın önde gelen spor gazetesi L’Equipe, Ligue 1’de ilk yarının en iyi 11’ini belirledi. Lille forması giyen Zeki Çelik ve Burak Yılmaz, en iyi 11’de yerlerini aldı. Fransa Ligue 1’de ilk yarı sona ererken, Lyon 40 puanla devreyi zirvede tamamladı. 39 puanlı 2 takımdan PSG ikinci, Lille de 3. sırada yer aldı. Milli yıldızlar Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın formasını giydiği Lille, bu sezon gösterdiği performansla zirve yarışında önemli bir çıkış yakaladı.

Haberin Devamı

Taktik diziliş; 4-1-4-1

Fransa’nın önde gelen spor gazetesi L’Equipe de 4-1-4-1 olarak kurduğu bu karmaya iki futbolcumuzu da dahil etti. Ligde 13 maçta 1 gol ve 1 asisti bulunan Zeki, sağ bek pozisyonunda, 18 maçta 9 gol ve 4 asisti bulunan Burak da forvette yer aldı. L’Equipe tarafından belirlenen Fransa Ligue 1’de ilk yarının en iyi 11’inde şu isimler yer alıyor;

Navas (PSG) - Zeki Çelik (Lille), Fonte (Lille), Marquinhos (PSG), Truffert (Rennes) - Paqueta (Lyon), Mendes (Lyon), Kakuta (Lens), Kadewere (Lyon), Laborde (Montpellier) - Burak Yılmaz (Lille).

Zeki Çelik ve Burak Yılmaz Fransada ilk devrenin 11ine seçildi

YORUM YAZ