MENÜ

Ze Roberto FB Acıbadem'de

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Brezilya Milli Takımı'nın dünyaca ünlü antrenörü "Ze Roberto" lakaplı Jose Roberto Lages Guimaraes, yeni sezonda Fenerbahçe Acıbadem'i çalıştıracak

Ze Roberto FB Acıbadem'de

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası Japonya’da devam ediyor.
Dünyanın en güçlü takımlarının yer aldığı ve en ünlü antrenörlerle sporcuların yer aldığı şampiyonada, gelecek sezon Türk Ligi’nde ter dökecek isimler de bulunuyor.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 2010-2011 sezonunda Türkiye’de görev yapacak 2 antrenör ve 6 sporcu, şu an şampiyonada ter döküyor.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Brezilya Milli Takımı’nın dünyaca ünlü antrenörü "Ze Roberto" lakaplı Jose Roberto Lages Guimaraes, yeni sezonda Fenerbahçe Acıbadem’i çalıştıracak. Ayrıca, Brezilya ile birlikte Dörtlü Final mücadelesi verecek olan Rusya Milli Takımı’nın başarılı smaçörü Shaskova Luibov Sokolova ve Almanya’dan Christiane Fürst de gelecek sezon Fenerbahçe Acıbadem’de yer alacak.

Türkiye’nin 5-8’incilik maçında eşleştiği Almanya Milli Takımı’nın başında bulunan Giovanni Guidetti’yi Türk voleybolseverler yakından tanıyor. Son 2 sezondur Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’u çalıştıran Guidetti, 2010-2011 sezonunda da buradaki görevine devam edecek.

Sırbistan’dan Jelena Nikolic, Hırvatistan’dan Maja Poljak ve Polonya’dan Malgorzata Glinka da gelecek sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’da forma giyecek.

Öte yandan İtalya Milli Takımı’ndan Antonella Del Core’yi Eczacıbaşı Zentiva’da izlemek mümkün olacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ