MENÜ

Zdovc: Kazandık ama iyi oynamadık

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc, "Aslında iyi oynamadık ama rakibin hataları bize farklı bir galibiyet getirdi" dedi.

Zdovc: Kazandık ama iyi oynamadık

FIBA Erkekler Avrupa Kupası M Grubu 3. haftasında Polonya temsilcisi WKS Slask’ı 74-46 yenen Royal Halı Gaziantep’in başantrenörü Jurij Zdovc, iyi oynamadıkları maçta rakibin hataları sayesinde farklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Zdovc, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma boyunca kalitelerine yakışan bir oyun ortaya koyamadıklarını bildirdi. Turnuvada daha ileriyi düşünebilmeleri için performanslarını artırmaları gerektiğine işaret eden Zdovc, "Aslında iyi oynamadık ama rakibin hataları bize farklı bir galibiyet getirdi. Rakibimiz kaliteli bir ekip ama bugün kadrolarında ciddi eksiklikler vardı. Bunun işimizi kolaylaştıracağını biliyorduk. Buna rağmen işimizi ciddiye almak istedik. Ofansif ve defansif olarak bazı pozisyonların dışında başarılı olamadık" diye konuştu.

WSK Slask cephesi

WSK Slask Başantrenörü Mihailo Uvalin ise rakiplerinin güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu dile getirdi. Gaziantep’e bazı önemli oyunculardan yoksun geldiklerini belirten Uvalin, maç sırasında bunun sıkıntısını çektiklerini vurguladı.

Maçın ilk yarısında direnmeye çalıştıklarını, zaman zaman bu konuda başarılı da olduklarını bildiren Uvalin, "Maçın tamamına gücümüz yetmedi. Ofansif ve defansif anlamda kötüydük. Rakip galibiyeti hak etti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ