MENÜ

Zdovc ile 2 yıl daha

BEKO Basketbol Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı, başantrenör Juri Zdovc ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Düzenlenen imza törenle konuşan Zdovc, Royal Halı Gaziantep takımında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Zdovc ile 2 yıl daha

Grand Otel'de düzenlenen imza törenine; Kulüp Başkanı Metin Uzer, As Başkan Cihan Dağcı ile yöneticiler katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Başkan Metin Uzer, takımın Juri Zdvoc, ile birlikte yükselişe geçtiğini anlatarak, "Kariyeri başarılarla dolu bir koçla çalışmaktan mutluyuz. Kritik bir dönemde hoca değişikliği yaparak Zdovc, hocayı takımın başına geçirdik. Gelinen noktada çok iyi bir yaptığımızı anladık. Gerek kariyeri, gerekse kişiliği bakımından çok memnun olduğumuz hocamızla karşılıklı olarak konuştuk ve 2 yıl daha takımın başında bulanması için anlaşma imzalıyoruz" dedi.

Kendisini Royal Halı Gaziantep'e, 2 yıl daha bağlayan imzayı atan başarılı Koç Juri Zdovc ise takımın başındaki yönetimin genç, dinamik ve hırslı olduğunu söyleyerek, "Şu ana kadar bir çok takımda oynadım ve koçluk yaptım, ama şimdiye kadar hiç böyle bir çevreyle çalışmadım. Takımın yöneticilerinden ve oyuncularımdan çok memnunum. Ben oyuncularımla birlikte bu imzayı atıyorum. Tabi bu imza mutluluk edici bir şey, ama tabi büyük bir baskısı da var. Beklentiler artacak, takım olarak bu beklentileri karşılamaya çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Metin Uzer ve Juri Zdovc, arasında 2 yıllık anlaşma imzalandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ