MENÜ

Zayıflamak için evde spor hareketleri!

Evde spor yapmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız bu video tam size göre... Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, kendine dayanıklılık, esneklik ve dengede meydan okumak isteyenlere Red Bull Project: Pro isimli video serileriyle ilham oluyor. İşte evde spor yaparak fit kalmanın yolları...

Corona virüsten korumak için evlere kapandığımız bu günlerde evinizin salonunda hatta kanepede otururken küçük egzersizlerle spor yapıp hem bedenimizi, hem zihnimizi dinç tutabiliriz.

Haberin Devamı

Evde spor yaparak sağlıklı kal!

Corona virüs salgını nedeniyle tüm dünya sosyal izolasyonda. Yani herkes eve kapanıp salgının daha fazla kişiye bulaşmasını engellemek istiyor. Bu süreçte spor salonları da geçici olarak kapatıldı. Şimdi yapılması gereken ise evde spor yapmak. Evde spor yapmak çoğu insan için sıkıcı gelebilir ancak vereceğimiz motivasyon önerileriyle evdeyken de fit kalmanızı sağlayabilirsiniz.

Aerobik cimnastik disiplininde Türkiye’nin en başarılı sporcusu olan Ayşe Begüm Onbaşı kendine esneklikte meydan okumak isteyenlere Red Bull Project: Pro isimli video serileriyle ilham oluyor.

Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile evde antrenman yapmak isteyenler, hamstring ve omurga odaklı bir video ile yola çıkıyor. Henüz ikinci videodan limitleri zorlamaya başlayan antrenmanlara omuz çalışmaları da ekleniyor. Kurbağa, yavru köpek ve güvercin taklitleriyle renklenen video serisi sonunda esneklik seviyesi de ilerlemiş oluyor Ayşe Begüm Onbaşı’nın antrenman videolarının devamına RedBull.com/ProjectPro adresinden ulaşılabiliyor. Ayrıca uzman isimlerden beslenme ve dinlenme önerileri ile Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı’nın idmanları sırasında dinlediği müzik listelerine de bu platformdan ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

DAHA FAZLASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

YORUM YAZ