MENÜ

Zaman ayarlı bomba

Fatih hocanın Gençlerbirliği maçında dinlendirme kararı verdiği Drogba, 12 Mart Salı günü saat 21.45'e hazırlanıyor. 35'lik golcünün, kendisini UEFA'ya şikayet eden Schalke'ye küçük bir sürprizi olacak!

Zaman ayarlı bomba

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba, bugünkü Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Arka adalesinde çekme tespit edilen Fildişi Sahilli futbolcunun oynamasına doğrudan etki eden bir durum yok. Ancak Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim, Drogba’yı riske etmek istemiyor. Çünkü onu 12 Mart Salı günü saat 21.45’te Schalke ile deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş mücadelesine hazırlıyor. 35’lik golcünün TT Arena’daki mücadelede tüm gol pozisyonlarını hazırlaması, ancak kötü zemin nedeniyle sıkıntı yaşamasını göz önünde bulunduran Terim, Sarı-Kırmızılı oyuncunun bu kez çok üstün bir performans sergileyeceğine inanıyor. Bu arada Didier Drogba da Schalke ile arasındaki küçük bir hesabı kapatmanın planlarını yapıyor!

Daha hırslı, daha arzulu

Hatırlanacağı üzere Alman kulübü, Arena’daki maçın ardından UEFA’ya başvurarak, Drogba’nın lisansının geçersiz olduğunu ileri sürmüştü. UEFA ise yaptığı değerlendirme sonucu, lisansın geçerli olduğuna karar vermiş ve şikayeti reddetmişti. Bu durumun Drogba’ya rahatsızlık verdiği ve bu nedenle daha arzulu oynayacağı tahmin ediliyor.

DROGBA'NIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY'IN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ