MENÜ

Zalgiris'te Martin Schiller'in yerine Jure Zdovc göreve getirildi

Turkish Airlines EuroLeague'e 2'de 0 ile başlayan Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ta koç Martin Schiller ile yollar ayrıldı ve yerine Jure Zdovc getirildi.

Zalgiris'te Martin Schiller'in yerine Jure Zdovc göreve getirildi

Turkish Airlines EuroLeague'de sezonu LDLC ASVEL ve Zenit St Petersburg yenilgileriyle açan Zalgiris Kaunas'ta koç Martin Schiller ile yollar ayrıldı. Schiller'in yerine daha önce ülkemizde de çalışan Jure Zdovc getirildi.

Haberin Devamı

Zalgiris'te direktör Paulius Motiejunas; ayrılığa ilişkin açıklamalarda bulunurken, "Takımın beklenen seviyede oynamadığı ortada. Herkesin sorumluluk alma gerekliğini birkaç gün önce aktarmıştık. Ne yazık ki değerli zamanı boşa harcayamazdık ve hızlı bir karar vermek durumunda kaldık. Bu karar, Schiller'in değerli katkılarını yok saydığımız anlamına gelmez. 15 ay boyunca işbirliğimizden çok olumlu sonuçlar aldık. Çalışması ve özvesiris için Koç Schiller'e teşekkür etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Schiller'in yerine göreve getirilen Jure Zdovc, son olarak Fransız ekibi Levallos Metropolitans'ı çalıştırıyordu. Öncesinde ise 2013-15 yılları arasında ülkemizde Gaziantep'te görev yapmıştı.

Zalgiriste Martin Schillerin yerine Jure Zdovc göreve getirildi

YORUM YAZ