MENÜ

Yüzlerine söyledi

Mustafa Sarp, Juan Pino, Serkan Kurtuluş, Okan Derici, Mehmet Batdal ve Musa Çağıran... Bu futbolcular, kamp kadrosuna alınmadıklarını bizzat Fatih Terim'den öğrendiler

Yüzlerine söyledi

İkinci etap kamp çalışmaları için Almanya’ya giden Galatasaray’da kamp kadrosuna 6 futbolcu alınmadı. Gelecek planlarında yer almayan 6 öğrencisini İstanbul’da bırakmayı tercih eden Fatih Terim, kadroya almadığı öğrencileriyle özel olarak görüştü. Böylece oyuncular, kadroya alınmadıklarını herhangi bir yönetici ya da yetkiliden değil direkt Terim’den duydular. Yaptığı toplantılarda, konu ile ilgili detayları aktaran ve düşüncelerini paylaşan İmparator, idmanlardaki özverili çalışmaları nedeniyle tüm futbolcularına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Terim’in, önünde bulunan zorlu lig maratonunda beraber olmayı tercih etmediği isimlerden bazıları ile yolları kesin olarak ayırmayı planladığı ifade ediliyor. Yaşı genç oyuncuların ise kiraya verilmesi bekleniyor. İmparator’un kamp kadrosuna almadığı futbolculardan kamuoyunu en çok şaşırtan isim ise Okan Derici oldu.

Haberin Devamı

Fener’in elinden kapılmıştı

Yeni Mesut Özil diye lanse edilen ve büyük ümitler beslenen Okan’ı yeterli görmeyen Terim, yetenekli oyuncuyu kampa dahil etmedi. Galatasaray bu futbolcu için ezeli rakibi Fenerbahçe ile adeta yarışa girmiş ve E. Frankfurt takımıyla anlaşarak Okan’ı renklerine bağlamıştı. Diğer yandan, İstanbul’da bırakılan isimlerden Mustafa, Serkan ve Pino’nun bonservisleriye gönderilmeleri beklenirken, genç yıldızlar Mehmet, Musa ve Okan’ın kiralık olarak Süper Lig kulüplerine verileceği ifade ediliyor.

’Her şey mükemmel gidiyor’

Almanya yolculuğu öncesinde açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, çalışmaların ilk etabı olan Avusturya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Durmak yok yola devam” dedi. İkinci etabın da çok iyi geçeceğine inandığını ifade eden Albayrak, “Mükemmel gidiyoruz. Fatih Hoca’nın beklediği, özlediği o güçlü, koşan, pres yapan takım bu kamp döneminde ortaya çıkacak” diye konuştu. Futbolcuların gözlerine baktığında ne kadar mutlu ve azimli olduklarını gördüğünü bildiren Albayrak, “Geçmiş dönemde alakadan mahrum kalmışlar. Hepsinin buna ihtiyacı varmış. Hocamız inanılmaz çabalıyor” dedi.

YORUM YAZ