MENÜ

Yusuf Yazıcı yine hat-trick yaptı, tarihe geçti! Milan - Lille...

Hat - trick, ‘Yusuf Yazıcı’’dan sorulur! Lille’de gösterdiği performansla göz dolduran milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, dün akşam oynanan Milan - Lille mücadelesinde futbolseverleri adeta mest etti.Lille, UEFA Avrupa Ligi’nde Milan’ı Yusuf Yazıcı’nın kaydettiği 3 golle mağlup etti. Önce Sparta Prag ardından Milan maçında da hat-trick yaparak takımını sırtlayan Yazıcı, Avrupa Ligi'nde grup aşamasında iki kez hat-trick yapan ilk oyuncu oldu. Bir dönem eleştirilerin odak noktası olan Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor altyapısından Lille’e uzanan olağanüstü kariyerini sizler için derledik.

Lille’de Yusuf Yazıcı rüzgarı! UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Lille’i galibiyete taşıyan Yusuf Yazıcı, fırtına estiriyor. Önce Sparta Prag’a karşı kaydettiği 3 golle adından söz ettiren Yusuf Yazıcı, Serie A ekiplerinden Milan’ı da 3 golle devirdi.

Haberin Devamı

Bir dönem eleştirilerin odak noktası olan ancak gösterdiği performansla baş tacı olan milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı, Avrupa Ligi'nde grup aşamasında iki kez hat-trick yapan ilk oyuncu olurken, San Siro'da Rivaldo'dan (2000-01) sonra Milan'a hat-trick yapan ikinci isim olarak tarihe geçti.

Yusuf Yazıcı kendisine yöneltilen eleştirileri nasıl kabullendi, kendisini nasıl geliştirdi? Bu noktaya nasıl geldi? Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor altyapısından Lille’e kadar uzanan kariyerini sizler için derledik.

(Video, Milan maçı öncesinde hazırlanmıştır. Yusuf Yazıcı, Sparta Prag maçıyla Arda Turan'dan sonra UEFA Avrupa Ligi maçlarında hat-trick yapan ilk futbolcu olmuştu. Yazıcı, Milan maçıyla Avrupa Ligi'nde grup aşamasında iki kez hat-trick yapan ilk oyuncu olmayı başarmıştır.)

Haberin Devamı

DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ.

Seçil Menteş / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ