MENÜ

Yusuf Günay: Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor eşleşmesi ve sarı kırmızılı takımın ligdeki hedefleri ile ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Yusuf Günay, sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun altını çizerek, 'Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz.' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor ile eşleşmelerini Demirören Haber Ajansı'na değerlendiren Yusuf Günay, 'Rizespor bu turda rakibimiz oldu. İlk maç Rize'de 2'nci maç bizim stadımızda oynanacak. Türkiye Kupası denince tabii ki ilk akla gelen takım Galatasaray. Bu kupayı 18 kez kazandık. İlk oynandığı sene de kupanın sahibi olduk ve son şampiyon da biziz. Ümit ediyoruz ki bu sürede yine bu kupayı müzemize götürmek en büyük hedefimiz, bunu da gerçekleştirecek güçteyiz, motivasyonumuz tam. Güzel maçlar olsun istiyoruz, zaten Türkiye Kupası renkli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.' diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun altını çizen Günay, 'Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz, her zaman liderliğe oynayacak bir karaktere sahip. Bu sürede şampiyonluğun en büyük adayı biziz, bunu da zaten herkes görecek.' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın transfer çalışmalarına da değinen Günay, 'Transferle ilgili son maçı oynamadan herhangi bir konuşma yapmamız çok doğru değil diye düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ