MENÜ

Yürüye yürüye El Clasico

Barcelona’nın, Real Madrid’i 3-0 yendiği maçta 1 gol ve 1 asistle oynayan Lionel Messi’nin, 90 dakikanın sadece yüzde 4.95’inde tempolu koştuğu, yüzde 83.1’ini ise yürüyerek tamamladığı ortaya çıktı.

Yürüye yürüye El Clasico

İspanya Ligi’nde sezonun ilk yarısı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla sona ermişti. 2017’nin son haftasında Barcelona, El Clasico mücadelesinde Real Madrid’i deplasmanda 3-0 yenerek, rakibini adeta sahadan silmişti.

Bernabeu’daki mücadelenin yıldızı ise 1 gol ve 1 asistle oynayan Lionel Messi’ydi. Messi’nin bu önemli mücadeledeki performansını mercek altına alan İspanyol gazetesi El Periodico, Arjantinli süperstarın adeta yürüye yürüye Real’i yıktığını vurguladı.

Enerjisini koruyor...

30 yaşındaki oyuncunun maçın yüzde 83.1’ini yürüyerek tamamladığı, yüzde 10.8’inde yavaş bir şekilde, yüzde 4.95’inde ise tempolu koştuğu ve sadece yüzde 1.15’inde de depar attığı ifade edildi. La Liga’daki maçların tamamında 90 dakika sahada kaldığı belirtilen Messi’yle ilgili yapılan analizde, yıldız oyuncunun hep sahada kalmak adına enerjisini en iyi şekilde kullanmaya ve korumaya ihtiyacı olduğunun altı çizildi.


Tottenham, Janssen'i geri istedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ