MENÜ

Yuriorkis Gamboa dev maça hazır…

WBA ve IBF Tüy sıklet şampiyonu Yuriorkis Gamboa, 26 Mart'ta ünvanlarını savunacağı Jorge Solis maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kübalı şampiyona göre boks kariyeri artık yükselişe geçmiş durumda ve büyük kapışmalara artık hazır…

Yuriorkis Gamboa dev maça hazır…

Kısa sürede çıkış yakaladığının altını çizen başarılı boksör “Henüz dört yıllık profesyonel kariyerimde iki kemerin birden sahibi olmanının gururunu taşıyorum. Çalışmalarımız, her zamankinden daha da iyi devam etmekte. Amacım, dünyadaki en iyi boksör olduğumu ispat etmek ve önüme çıkan bütün rakipleri yenmek” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Öner: "Rakibi çok tecrübeli"
Bu arada Gamboa’nın menaceri Ahmet Öner sporcusunun artık kolay maça çıkmayacağını hatırlatarak “Gamboa, Solis karşısında zor bir mücadeleye çıkıyor. Rakibi çok tecrübeli. Solis, şu an için WBA Süper Tüy sıklet eş zamanlı şampiyonu durumda ve kariyerine göz attığımızda 40 galibiyeti, iki mağlubiyeti ve iki beraberliği bulunmakta. Heyecanlı bir kapışma olacak. Artık Gamboa için kolay maç yok çünkü Kübalı boksör sıkletinin en güçlü isimleriyle dövüşecek” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ