MENÜ

Yukatel Denizlispor'un konuğu Antalyaspor

Süper Lig'de ikinci yarıının ilk maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilip hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Trabzonspor'a elenen Yukatel Denizlispor, 19. hafta müsabakasında yarın Antalyaspor'la evinde karşılaşacak.

Yukatel Denizlispor'un konuğu Antalyaspor

Atatürk Stadı'nda Halil Umut Meler'in yöneteceği maç 13.30'da başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı 1. kategori 50, 2. kategori 40, 4. kategori 20, 5. kategori ve misafir tribünü 10 TL olarak satışa çıktı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Antalyaspor'u yenerek çıkışa geçeceklerini söyledi. Yoğun bir maç takvimi geçirdiklerini vurgulayan Mehmet Özdilek, Galatasaray ve Trabzonspor'la yüksek seviyede maçlar oynadık. Kupada turu geçebilirdik, Trabzonspor'a seri penaltılarla elendik. Ancak geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok. Antalyaspor karşılaşmasına en iyi şekilde odaklandık. Çıkışa geçip, hedeflediğimiz yerlerde olmak istiyoruz" dedi. Yeşil-siyahlılarda cezalı bulunmazken, Bergdich ve Mustafa'nın sakatlığı sürüyor.

BEN YOUSEF TAMAM

YUKATEL Denizlispor, Kasımpaşa’da forma giyen Tunuslu stoper Syam Ben Yousef ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Kasımpaşa’dan ikinci transferini yaptı. Önceki gün lacivert-beyazlı ekipten sol bek Özgür Çek’i kadrosuna katan Denizlispor, 31 yaşındaki Ben Yousef'in işini bitirdi. 31 yaşındaki oyuncunun kısa sürede kente gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yeşil-siyahlılar bu takviyeyle devre arası dönemde 4’üncü transferini yapmış oldu. Denizlispor Bodrum Belediyespor’dan Muhammet Özkal, Trabzonspor’dan Ogenyi Onazi ve Kasımpaşa’dan Özgür Çek’i kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Denizlispor'un Antalyaspor muhtemel 11'i şöyle;

"Stackhowiak - Zeki, Mustafa, Muhammet, Özgür, Onazi, Murawski, Sackey, Olcay, Sacko, Rodallega"

DHA

YORUM YAZ