MENÜ

Youssouf Ndayishimiye kimdir, nereli? Youssouf Ndayishimiye kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılı ekip, Yeni Malatyaspor formasıyla adından söz ettiren Youssouf Ndayishimiye için teklifini iletti. Bu sezon sergilediği performansla yıldızlaşan Ndayishimiye ile Belçika ekibi Anderlecht de ilgileniyor. Peki, Youssouf Ndayishimiye kimdir, nereli? Youssouf Ndayishimiye kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Youssouf Ndayishimiye ile ilgili detaylar haberimizde.

Youssouf Ndayishimiye kimdir, nereli? Youssouf Ndayishimiye kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Yeni Malatyaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz ay Anderlecht'in resmi teklif yaptığı Youssouf Ndayishimiye Galatasaray'dan sürpriz transfer teklifi geldi. Galatasaraylı yetkililer, Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için Yeni Malatyasporlu idareciler ile görüşme yaptı ve sözlü tekliflerini iletti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Malatyaspor'a transfer olan Ndayishimiye'nin 300 euro kazanmıştı. Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken ve takımın vazgeçilmez isimleri arasında giren oyuncu, sezon biter bitmez zam almıştı. Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin dolar civarında.

Haberin Devamı

Youssouf Ndayishimiye kimdir, nereli? Youssouf Ndayishimiye kaç yaşında?

27 Ekim 1998 yılında Burundi'nin Bujumbura şehrinde dünyaya gelen Youssouf Ndayishimiye'nin ana mevkiisi ön libero. Atletik fiziği ve mücadeleci yapısıyla alkış toplayan 22 yaşındaki futbolcu, stoper ve 10 numarada da görev alabiliyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Aigle Noir FC de Makamba'dan 45 bin euro bedelle Malatyaspor'a transfer olan Ndayishimiye'nin güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro.

Youssouf Ndayishimiye kimdir, nereli Youssouf Ndayishimiye kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor

Yeni Malatyaspor'un bankoları arasında yer alan Youssouf, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta 2 gol atmayı başardı.

1.83 boyunda olan ve Yeni Malatyaspor'la Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Youssouf, 2 kez de Burundi A Milli Takım formasını giydi.

YORUM YAZ