MENÜ

Yönetimde barış

Kritik toplantıdan Yiğit Şardan'a destek çıktı. Şardan'ın, “Yaptığım işleri bağımsız denetleme kuruluşuna denetletelim” önerisi, Polat ve ekibi tarafından, “Bunu hakaret sayarız” denilerek geri çevrildi. Haldun Üstünel'in istifası ise kabul edildi.

Yönetimde barış

Galatasaray yönetiminin en kritik toplantılarından biri dün akşam Mecidiyeköy’deki kulüp binasında yapıldı. Gündem maddeleri, Yiğit Şardan’ın firması tarafından kulübe verilen hizmetler nedeniyle kesilen faturalar ve Haldun Üstünel’in istifasıydı. Başkan Adnan Polat ve ekibinden, Şardan’a tam destek çıktı. Konuyla ilgili yasal işlemlere başlanması kararı alınırken, Başkan Polat’ın yarın basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. Yiğit Şardan’ın da yönetime net bir teklifte bulunduğu ancak bunun kabul görmediği kaydedildi. Şardan’ın, Başkan Polat ve diğer yöneticilere hitaben yaptığı konuşmada, “Benimle ilgili yapılan suçlamalar için kimsenin zan altında kalmasını istemem. Arzu ederseniz, firmam tarafından verilen hizmetler için bağımsız denetleme kuruluşlarını görevlendirelim. Yapılan işlemler incelensin” dediği kaydedildi. Bu teklife idarecilerin karşı çıkarak, “Bunu yapmak, Galatasaray yönetimine hakaret olur. Sana olan güvenimiz tam” dediği öğrenildi.

Polat basın toplantısı yapacak

Başkan Polat da, “Perşembe günü (yarın) basın toplantısı yaparak, konuyla ilgili tüm detayları kamuoyuyla paylaşacağım. Suçlamaların asılsız olduğunu bildireceğim” diyerek Şardan’a destek oldu. Toplantıda Haldun Üstünel’in istifası da kabul edildi. Polat’ın, “Ben Haldun’un istifa mektubunu açmadan, medya konudan haberdardı. Bu duruma üzüldüm. Haldun çok yıprandı” dediği bildirildi.

Cemal Özgörkey ‘devam’ dedi

Diğer yandan istifa edeceği ileri sürülen Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey ile Adnan Polat dün sabah saatlerinde Başkan’ın şirketinde biraraya geldi. 3 saat süren toplantı sonrası Özgörkey yönetimdeki görevine devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ