MENÜ

Yönetim taraftara seslendi

Fenerbahçe yönetimi Eskişehirspor maçında yaptığı hata sonrası Bilica'yı yuhalayan taraftara seslendi: 'Size düşen görev, sporcularımızı yuhalamak değil, moral vermektir'

Yönetim taraftara seslendi

Eskişehirspor maçında yaptığı hata sonrası Sarı-Lacivertli taraftarlarca yuhalanan Bilica’ya Fenerbahçe yönetimi sahip çıktı... Kulübün internet sitesinde ‘Hep destek tam destek sadece bir slogan değildir’ başlığıyla yapılan açıklamada, taraftarlara sağduyu çağrısında bulunuldu. Açıklamada, “ ‘Hep destek tam destek’, büyük Fenerbahçe taraftarı için bir slogan değil, takımına koşulsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir. 12. adam, her koşulda tribünde yerini alır ve sahada üzerinde şanlı Fenerbahçe formasını taşıyan sporcusuna destek verir. Takımı yenilse de yense de bu destek ve 12. adamın takımına olan güçlü bağı asla değişmez. Buradan hareketle taraftarımıza düşen görev, Fenerbahçe formasını taşıyan sporcularımızı, yaptıkları herhangi bir hata neticesinde yuhalamak değil, ona destek ve moral vermektir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Lugano camiayı ikiye böldü
Öte yandan cezası nedeniyle arkadaşlarını Bursaspor maçında yalnız bırakan, formasına kavuştuğu Eskişehirspor maçında ise bu kez kırmızı kart gören Lugano, camiada ikilem yarattı. Uruguaylı oyuncu eski futbolcu ve yöneticilerin bir kısmı tarafından ‘Yaptığı tamamen saçmalık’ eleştirisine maruz kalırken, diğer taraftan da ‘Savaşçı kişiliği alkışlanmalı’ desteğini gördü.

YORUM YAZ