MENÜ

Yone Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Yone İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyada en çok oynanan online oyundur. Dünyada çeşitli şampiyonaları ve müsabakaları düzenlenen League of Legends'da pek çok karakter vardır. Bu karakterler sürekli olarak güncellenmektedir. League of Legends listesine en son eklenen şampiyonlardan birisi de Yone. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Yone Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Yone İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyada en çok oynanan online oyundur. Dünyada çeşitli şampiyonaları ve müsabakaları düzenlenen League of Legends'da pek çok karakter vardır. Bu karakterler sürekli olarak güncellenmektedir. League of Legends listesine en son eklenen şampiyonlardan birisi de Yone'dir.

Haberin Devamı

Yone Kimdir?

Yone, League of Legends'ın popüler şampiyonlarından Yasuo'nun abisi olarak karşımıza çıkan yeni bir karakterdir. Kardeşi gibi suikastçı ve savaşçı özellikleri taşır. Yone League of Legends evreninde ölmüş ve sonra tekrar hayata dönmüş olan bir şampiyondur.

Yone Hayat Hikayesi

Yone ve üvey kardeşi Yasuo küçükken araları çok iyiydi. Babasının ölümünden sonra ikisi de civardaki meşhur bir kılıç okulunda eğitim almaya başlamıştı. Yone ilerleyen zamanda üvey kardeşi Yasuo tarafından öldürüldü ve ruhlar alemine gitti. Ruhlar aleminde ruhunu tüketmek isteyen bir azakana ile uzun süre mücadele etti. Sonrasında azakanayı mağlubiyete uğrattı ve fani dünyasına geri döndü.

Yone fani dünyasına geldiğinde sorunları bitmedi. Yüzünde öldürdüğü azakananın şeklinde bir maskeyle uyandı. Yone'nin bedeni ortaya çıkmadı ama azakananın Yone üzerinde hiçbir etkisi yok. Yine de Yone azakananın bir takım güçlerini ele geçirdi. Yone suratına yapışmış olan maske sebebiyle azakanaları avlamaya ve neden ölmediği sorularının cevaplarını bulmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Yone Rün Rehberi ve S11 Yeni Rünler:

Yone Mevcut Rün Rehberi;

Ayağı Çabuk

Son Direniş

İkinci Şans

Aşırı Büyüme

Kemik Zırh

Yone S11 Yeni Rün Rehberi;

İsabet

Hakimiyet

Kan Tadı

Zafer

Son Darbe

Yenilmez

Efsane: Çeviklik

Açgözlü Avcı

+15 ila 90 Can

+10 Değişken Kuvvet

+%9 Saldırı Hızı

PRO MİD Yone İtemları (Build)

Ebedi Kılıç: Kritik vuruş hasarını %25 arttırır.

Ücret: 3400 Satış Ücreti: 625

Saldırı Gücü: 80

%25 Kritik Vuruş İhtimali

Savaşçı Çizmeleri:

Ücret: 1100 Satış Ücreti: 500

Saldırı Hızı: +%35

Hareket Hızı: +45

Koruyucu Melek:

Ücret: 2800 Satış Ücreti: 880

Saldırı Gücü: +40

Zırh: +40

Hayalet Dansçı:

Ücret: 2600 Satış Ücreti: 650

Saldırı Hızı: +%30

Kritik Vuruş İhtimali: +%25

CAN SİMİDİ: Canı %30'un altına düşürecek seviyede hasar alındığında, 2 saniye süreyle maksimum 240-600 Hasar emen bir kalkan kazanılır.

Dominik Efendi'nin Hürmetleri:

Ücret: 2800 Satış Ücreti: 400

Saldırı Gücü: +45

Son Fısıltı: Toplam Zırh Delme - %35

Ölümsüz Kalkanyay:

Anlık alınan hasar karşısında hayatta kalmayı sağlar.

Haberin Devamı

Saldırı Gücü: +50

Saldırı Hızı: +

Kritik Vuruş İhtimali: +%20

Can Çalma: +

Can Simidi: Canı %30’un altına düşürecek seviyede hasar alınırsa, 1-18. seviyelerde 3 saniyeliğine 150-650 arasında Kalkan kazanılır. 8 saniye süreyle de %20 Can Çalma elde edilir.

İhtişamlı Pasif: Bütün efsanevi eşyalar için; Büyü Direnci: +8, Zırh: +8 .

Yone Counter Şampiyonlar (Pickler)

Yone'nin Karşısında Zayıf Olduğu Kahramanlar;

Caasiopeia

LeBlanc

Yasuo

Ryze

Yone'nin Karşısında Güçlü Olduğu Kahramanlar;

Zed

Talon

Kassadin

Yone Yetenekler

Avcının Yolu: Yone savaşırken iki tane kılıç kullanılır. Rakibe yaptığı saldırı sonrasında ikinci bir darbe daha vurur. Yapılan ikinci saldırı rakipe fazla büyü hasarı verir. Ayrıca ikinci saldırıda kritik vuruş ihtimali de iki katına çıkar. Kritik vuruş ihtimali rakibe biraz daha az zarar verir. Yine de oldukça kullanışlıdır.

Tayfbiçen: Yone kılıcını belirli bir kavis ile savurur ve rakibin azami canının belirli bir kısmına eşit seviyede hasara yol açar. Kılıç rakibe denk gelirse, Yone geçici bir süreliğine kalkan kazanır ve karşı saldırıları geçirmez bir hale gelir. Kalkanın gücü yeteneğin denk geldiğin rakibin gücüne göre artar.

Haberin Devamı

Mühürlü Kader: Yone yolunu kesen bütün rakiplere saldırır. Yeteneğin denk geldiği son rakibin arkasında ortaya çıkar. Sıradaki bütün herkesi havaya savurur ve iterek hasar verir.

Özgür Ruh: Yone ruh şekline bürünerek fiziksel bedenini geride bırakabilir. Bu ona ekstra bir hız katar. Yone'nin Özgür Ruh yeteneğinin süresi dolduğunda, Yone hızlıca kendi bedenine geri döner. Yetenek aktifken verdiği bütün hasarın belirli bir oranında hasar vermeye devam eder.

Ölümcül Çelik: Yone hızla ileri hareket eder ve karşısındaki rakiplere zarar verir. Rakiplere isabet ettiğinde bir yük elde eder. Yone rakiplere iki kez isabet ettiğinde, yani iki yük kazandığında rakiplerini havaya savuracak büyüklükte bir rüzgar dalgası oluşturur ve ileriye doğru atılır.

Yone Kostümler

Klasik Yone Kostümü

YORUM YAZ