MENÜ

Yine bekleriz!

Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki 10 günlük kampı tamamlayan Fenerbahçe, dün İstanbul'a dönerken, tesis çalışanları, kafileyi bu dilekle, otobüslerin ardından su dökerek uğurladı

Yine bekleriz!

Yeni sezon hazırlıklarını

4 Temmuz’dan bu yana Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, dün İstanbul’a döndü. Sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından hep birlikte tesislerde öğle yemeği yiyen Sarı-Lacivertliler, daha sonra iki otobüsle İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. Kafilenin tesislerden ayrılması sırasında personelin neredeyse tamamı dışarı çıkıp, uğurlama yaptı. Bir bayan çalışanın, otobüslerin ardından su dökmesi ise dikkat çekti.

Bugün izin yapacaklar

Bir hayli üzgün görünen tesis çalışanları, “En kısa zamanda sizleri yine aramızda görmek istiyoruz” dileklerini iletirken, futbolcular da bundan büyük mutluluk duyacaklarını söyleyip, teşekkür etti. 3 saatlik bir yolculuğun ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne varan Sarı-Lacivertliler, buradan evlerine dağıldı. Bugün izin yapacak olan Fenerbahçeli futbolcular, ikinci dönem kamp çalışması için yarın Avusturya’nın başkenti Viyana’ya gidecek. Fenerbahçe’yi taşıyacak olan özel uçak, saat 13:50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edecek. Eşyalarını almak üzere İspanya’ya giden Mehmet Topal, kafileye Viyana’da katılacak.

Kanarya’nın Avusturya kampı 26 Temmuz’a kadar sürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ