MENÜ

Yılmaz Vural duble yaptı!

Yılmaz Vural'ın bu sezon çalıştırdığı Kasımpaşa ile Konyaspor'un kümede kalması artık mucizelere kaldı. 26 maçta 15 puan toplayan tecrübeli hoca kariyerinin en kötü dönemlerinden birine imza attı.

Yılmaz Vural duble yaptı!

Anadolu takımlarının kurtarıcı gözüyle baktığı Yılmaz Vural bu sezon Süper Lig’de büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sezona başladığı Kasımpaşa ile çıktığı 17 lig müsabakasında yalnızca bir galibiyet alan Vural, 11 mağlubiyet ve 5 beraberlikle toplam 8 puan toplayabildi. İkinci yarı öncesi İstanbul ekibinden ayrılan tecrübeli teknik adam, 22. haftada ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor’un başına geçti. Yılmaz Vural, Yeşil-Beyazlı ekiple de çıktığı 9 karşılaşmada büyük hüsran yaşadı. Bir galibiyet, 4 beraberlik ve mağlubiyet elde eden Vural, yalnızca 7 puan alabildi. Çalıştırdığı iki takımın da kümede kalma şansları mucizelere kalırken, Yılmaz Vural teknik direktörlük kariyerinin en kötü dönemlerinden birine imza attı.

Haberin Devamı

Kader haftası

Bu hafta sonu ise ligde Kasımpaşa ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Ancak bir gün önce Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Sivas’ın bu maçı kazanması halinde, Yılmaz Vural’lı Konyaspor ile eski takımı Kasımpaşa’nın 31. haftada küme düşmesi garantilenecek.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ