MENÜ

Yılmaz Akbaşlı: Her takımla kafa kafaya oynuyoruz, eksiğimiz gol

Adanaspor Teknik Sorumlusu Yılmaz Akbaşlı, 3-1 kaybettikleri Erzurumspor maçını ardından açıklamalarda bulundu. Gol atmakta zorlandıklarını belirten Akbaşlı, ''Takımımız mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyor ama eksiğimiz gol. O bölgelerde eksiğimiz var. Bunu da en kısa zamanda giderip, daha iyi neticeler almaya çalışacağız.'' dedi.

Yılmaz Akbaşlı: Her takımla kafa kafaya oynuyoruz, eksiğimiz gol

TFF 1. Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olan Adanaspor, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Sorumlusu Yılmaz Akbaşlı, karşılaşmaya iyi başladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"İki takım da iyi mücadele ediyordu. Bizim kaçırdığımız golün akabinde ona benzer bir pozisyonun bizim kalemizde olması yani kendi kalemize atmamız takımın motivasyonunu bozdu. Bu da içeriye 1-0 mağlup olarak girmemize neden oldu. Takımımız mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyor ama eksiğimiz gol. O bölgelerde eksiğimiz var. Bunu da en kısa zamanda giderip, daha iyi neticeler almaya çalışacağız. Erzurumspor’u da kutluyorum." (AA)

YORUM YAZ