MENÜ

Yıldızlar ordusu Sırbistan

3-1'lik Rusya mağlubiyeti ile Uluslar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamayan bu akşamki rakibimiz Sırbistan’ın kadrosunda çok önemli yıldızlar bulunuyor. Balkan ekibi, başta Beşiktaş’tan tanıdığımız Adem Ljajic olmak üzere Maksimovic, Kolarov, Savic ve Jovic gibi süperstarlara sahip

Yıldızlar ordusu Sırbistan

8 Ekim’de EURO 2020 Elemeleri kapsamında Play-Off yarı finalinde Norveç ile kapışacak olan Sırbistan, kritik maç öncesinde Uluslar Ligi’ni iyi bir hazırlık turnuvası olarak görüyordu. Ancak bu akşam rakibimiz olacak olan Sırplar gruba iyi başlayamadı. İlk karşılaşmada deplasmanda Rusya ile kozlarını paylaşan Balkan ekibi istediği oyunu sahaya yansıtamayınca sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Galibiyet arayacaklar

İlk maçta Macaristan’a kaybeden Millilerimiz karşısında galibiyet arayacak olan Sırbistan’ın kadrosunda çok önemli yıldızlar bulunuyor. Başta ülkemizden tanıdığımız Beşiktaş’lı Adem Ljajic olmak üzere işte Avrupa’nın önemli takımlarında görev yapan oyuncuları: Nikola Maksimovic (Napoli), Aleksandar Kolarov (Roma), Marko Grujic (Liverpool), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Sevilla), Milinkovic-Savic (Lazio), Aleksandar Mitrovic (Fulham), Filip Kostic (Frankfurt), Luka Jovic (Real Madrid)

YORUM YAZ