MENÜ

Yıldızlar kayıp!

Milli arayı İstanbul’da geçiren yeni transferler Alvaro Negredo ve Jeremain Lens, ilk 11’de başladıkları Gençlerbirliği mücadelesinde tutuk kaldı. Büyük umutlarla takıma kazandırılan 2 yıldız, hazır bir görüntü sergileyememesi sonrasında ikinci yarıda kenara alındı.

Yıldızlar kayıp!

Siyah-Beyazlılar’ın 9 yıldızı, milli maçlar sebebiyle ülkelerinin kamplarına gitmişti. Bu isimler arasında takımın yeni transferleri Alvaro Negredo ve Jeremain Lens yer almamıştı. Haftayı İstanbul’da geçiren ikili, takım çalışmalarındaki istekli görüntüleri sonrasında dün akşam teknik direktör Şenol Güneş tarafından Gençlerbirliği karşısında ilk 11’de görevlendirildi. Ricardo Quaresma’nın yerine sağ kanatta forma giyen Lens, ilk 45 dakikalık bölümde adeta kayıptı. Hollandalı futbolcu, görev yaptığı süre boyunca maç içerisinde 28 kez topla buluşmasına rağmen özellikle hücum hattında çok etkisiz kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş, Lens’in formsuz bir görüntü sergilemesi sonrasında bu ismin yerine ikinci yarıda Ryan Babel’i sahaya sürdü.

Taraftarları üzdü

La Liga ekibi Valencia’dan büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo, ilk kez Cenk Tosun’la birlikte dün akşam ilk 11’de sahaya çıktı. İspanyol futbolcu, 45 dakikalık bölümde topla sadece 13 kez temas kursa da hücum hattında yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Şenol hoca, bu gelişme sonrasında Negredo’yu ikinci yarıda kenara alıp Quaresma’yı sahaya sürdü. İki yeni transferin ligde 8. hafta olmasına rağmen takıma tam olarak adapte olamaması Siyah-Beyazlı taraftarları üzdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ