MENÜ

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi! 10 milyon euro...

Jesus'un raporları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için operasyona başlayan Sarı-Lacivertliler'de yıldız ismin transferinde mutlu son artık çok yakın... Başarılı oyuncunun transferinin perde arkasını Avrupa basını yazdı, transferi de duyurdu. İşte detaylar...

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi! 10 milyon euro...

Zirve takibini sürdüren Fenerbahçe transferde de gaza bastı. Son dönemde oyun olarak düşüşe geçen Sarı-Lacivertliler transferle kadrosunu güçlendirerek ligin ikinci yarısında daha iyi bir görüntü vermeyi hedefliyor. Bu doğrultuda da Kanarya operasyonu hızlandırdı.

Haberin Devamı

Sakatlar dönmeye hazır
Osayi-Samuel, kupadaki Rizespor maçında sakatlanmıştı. Joshua King ise kas ağrısı nedeniyle son anda Ümraniye mücadelesinde kadrodan çıkartılmıştı. Bu ikilinin dışında, sonradan oyuna dahil olan Emre Mor da uzatma dakikalarında, yaşadığı sorun nedeniyle kenara gelmişti. Bu 3 oyuncunun da sıkıntılarını aştığı öğrenildi. Samuel, King ve Emre’nin son kontrolleri yapılacak. Ardından idmana katılmaları bekleniyor.

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi 10 milyon euro...

Crespo'da düşüş sürüyor
Portekizli futbolcu, Dünya Kupası’ndan önceki dönemde Fenerbahçe’nin en formda isimlerinden biriydi. Ancak takımda yaşanan düşüş, Crespo’yu da etkiledi. 26 yaºındaki ota saha oyuncusu, Ümraniyespor mücadelesinde adeta dibe vurdu. Crespo, çok kötü bir performans sergilemesinin ardından ikinci yarının başında Jorge Jesus tarafından kenara alındı. İlk kez bu kadar erken oyundan çıkartılan Portekizli oyuncu, Kasımpaşa mücadelesinde kulübeye çekilebilir.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi 10 milyon euro...



Kayserispor 8. kez
Türkiye Kupası ’nda çeyrek final eşleşmelerinin kura çekimi önceki gün gerçekleştirildi. Fenerbahçe’nin rakibi Kayserispor oldu. İki takım, daha önce kupada 7 kez eşleşti. Bunların 6 ’sında turu geçen taraf Sarı-Lacivertli taraftı.

Ancak geçen sezon Kayserispor, son 16 turunda Kadıköy ’de, üstelik ikinci yarıyı 10 kişi oynamasına rağmen rakibini 1-0 mağlup ederek saf dışı bırakan taraf olmuştu. İki takım arasında kupada oynanan 13 maçta ise Fenerbahçe 6 galibiyet aldı, 4 mücadele berabere bitti, Kayserispor 3 kez kazandı.

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi 10 milyon euro...



Artık günleri sayıyorlar
Sol bekte ne Lincoln bekleneni verdi ne de Alioski bulduğu şansları değerlendirdi. Bu bölgeye yapılacak takviye, ‘olmazsa olmaz’ hale geldi. Yönetim, Jayden Oosterwolde transferinde büyük aşama kaydetti. Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde’ye imza attırmak için artık günleri sayıyor. İtalyan medyası, bu transferin ilk anından beri yaşananları yazdı. Buna göre Parma, Sarı-Lacivertliler 21 yaşındaki sol bekin durumunu sorduğunda, “Kesinlikle göndermeyi düşünmüyoruz” mesajını vermişti. Ancak Hollandalı oyuncu, Fenerbahçe’nin ilgisini duyduğu andan itibaren her şey değişti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi 10 milyon euro...



HER GÖRÜŞMEDE RAKAM İNDİ, SONUNDA EL SIKIŞILDI
Oosterwolde ve menajeri, İtalyan ekibinin yöneticilerine transfer için baskı yapmaya başladı. Bunun üzerine iki kulüp arasında görüşmeler başladı, Hollandalı futbolcunun menajeri de Fenerbahçe ile masaya oturdu.

Yönetim, 21 yaşındaki sol bekle kısa sürede anlaşma sağladı. Kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Parma da her görüşmede rakamı biraz daha aşağıya çekti ve sonunda taraflar arasında el sıkışıldı.

Yıldız oyuncu ısrar etti, Fenerbahçe transferi bitirdi 10 milyon euro...



Romano: Son detaylar görüşülüyor
Son dönemde İtalyan ekibinin bazı pürüzler çıkardığı yönündeki iddialar oldu. Ancak ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe’nin transferi bitirmek üzere olduğunu, iki kulübün son detayları görüştüğünü yazarak bir anlamda Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi.

Hemen kadroya eklenebilecek

21 yaşındaki Jayden Oosterwolde, TFF’nin 21 yaş ve altı oyuncular için verdiği ekstra 3 oyunculuk kontenjan sayesinde hemen kadroya eklenebilecek. Eğer transfer yarına kadar bitirilir ve Hollandalı oyuncu İstanbul’a gelirse, pazar günkü Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

YORUM YAZ