MENÜ

Yıldız futbolcu yeni oyun yarattı!

İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Douglas Costa, corona virüs salgını nedeniyle karantina günlerini eğlenceli hale getirmenin yolunu bulmuş. Sosyal medyada oldukça aktif olan ve son zamanların gözde platformu TikTok'a videolar çeken Douglas Costa'nın videoları sosyal medya kullanıcılarının yüzünü tebessüm ettiriyor. Sevgilisiyle birlikte karantina günlerini geçiren Costa, yeni paylaştığı videoyla el kızartmaca oyununa yeni bir boyut getirdi!

Douglas Costa Kimdir?

Haberin Devamı

14 Eylül 1990'da Brezilya'nın Sapucaia do Sul şehrinde dünyaya gelen Douglas Costa de Souza, futbol hayatına Brezilya Ligi takımlarından Gremio'da başlamıştır. Sol ayağını kullanan kanat oyuncusu sırasıyla, Shaktar Donetsk, Bayern Münih ve Juventus formalarını giymiştir.

Douglas Costa Bu Sezon Ne Yaptı?

Kulübü Juventus ile 2022 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız sağ kanat oyuncusu bu sezon lig ve kupada toplam 18 maçta forma giymiş ve 2 gol 5 asistlik katkıyla oynamıştır. Kariyeri düşüşe geçen solak futbolcu, Brezilya Milli Takım formasını 31 defa terletmiştir.

YORUM YAZ