MENÜ

Yıldız futbolcu kendi kendine tavla oynadı!

Denizlispor’un devre arasında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Ogenyi Onazi, karantina sürecinde yeni alışkanlıklar elde etmeye başladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu kendi kendine tavla oynadığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşırken, o anlar sosyal medya kullanıcılarının yüzünde tebessüm oluşturdu.

Denizlispor forması giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, “Evde Kal” kuralına uyarak kendi izolasyonunu yaratmış durumda. Nijeryalı yıldız oyuncu evde kendi kendisine tavla oynadığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Covid-19 salgını yüzünden evden çıkamayan Onazi’nin kendi kendine tavla oynadığı bu görüntüler, futbolcunun evinde ne kadar sıkıldığının belirtisi olarak nitelendirildi.

Ogenyi Onazi Kimdir?

25 Aralık 1982'de Nijerya'da dünyaya gelen Ogenyi Eddy Onazi, Süper Lig'de Denizlispor formasını terletmektedir. Merkez orta saha ve önlibero mevkisinde oynayan Onazi, 51 defa Nijerya Milli Takımı'nın formasını terletmiştir. Sezonun devre arasında forma şansı bulamadığı Trabzonspor'dan bedelsiz bir şekilde Denizlispor'a transfer olan oyuncunun, Ege kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda son bulmaktadır.

YORUM YAZ