MENÜ

Yıldırım'ın mektubu kabul görmedi

Fenerbahçe Kulübü, 31. hafta maç programında şampiyonluk yarışındaki takımların maç saatlerinin farklı saatlerde olması nedeniyle, bu takımların maçlarının aynı saatte oynanması yönünde TFF'ye yaptığı maç saati değişikliğinden olumsuz yanıt aldı.

Yıldırım'ın mektubu kabul görmedi

TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener'in imzasıyla Sarı-lacivertli kulübe gönderilen yazıda, 31. hafta maçlarının daha önce açıklanan saatte oynanacağı, 'Aynı Saat' uygulamasının 32. hafta itibariyle hayata geçirileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
Kulübümüzün; TFF tarafından açıklanan 31. hafta maç programında şampiyonluk yarışındaki takımların maç saatlerinin farklı saatlerde olması nedeniyle, bu takımların maçlarının aynı saatte oynanması yönünde TFF'ye yaptığı maç saati değişikliği başvurusuna yanıt geldi. TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener imzasıyla Kulübümüze gönderilen yazıda, 31. hafta maçlarının daha önce açıklanan saatte oynanacağı, 'Aynı Saat' uygulamasının 32. hafta itibariyle hayata geçirileceği bildirildi.

TFF'den Kulübümüze gönderilen yazıda şu ibarelere yer verildi:
"Gerek Turkcell Süper Lig müsabakalarının bitimine 4 hafta kalması ve toplanacak 12 puanın şampiyonluk ve Uluslararası Kupa müsabakalarına katılımda ve oynanacak tur sayılarında etki edecek olması ve tüm takımların müsabakalara kazanmak için çıkacağını zaruri hale getirmekte, gerekse şampiyonluğa oynayan takımların küme düşme tehlikesi yaşayan takımlar ile maçlarının olması da yine müsabakalarda her takımın hedef galibiyet ve puan düşüncesini ortadan kaldırmayacaktır.

Haberin Devamı

Ayrıca 31. Hafta müsabaka programlarının yapılırken Yayıncı Kuruluşunda talepleri de bu yönde tarafımızca değerlendirilmiş ve belirli noktalarda fikir birliği oluşmuştur.

Turkcell Süper Liginin marka değerinin her geçen gün arttığı bir organizasyonel yapı olduğu düşünüldüğünde müsabaka oynayan tüm takımlarımıza da Federasyonumuzca güven ve itimat eksikliğimiz olması mümkün değildir.

Bu nedenler ile Turkcell Süper Lig 31. Hafta müsabakalarının aynı gün ve saatte oynatılması yönündeki talebiniz Federasyonumuzca uygun görülmemiş ancak geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi müsabakaların aynı gün ve saatte oynatılması 32. Hafta müsabakaları ile hayata geçirileceği hususunu bilgilerinize rica ederim"

YORUM YAZ