MENÜ

Yıldırım'dan Çankırı çıkarması

Çankırıspor Tesisleri'nin açılışına katılan Aziz Yıldırım kentte büyük ilgi gördü.

Yıldırım'dan Çankırı çıkarması

Çankırıspor Tesisleri'ninniin açılışı için Çankırı'ya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kentte büyük ilgiyle karşılandı.

Çankırı Valiliği önünde Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali tarafından karşılanan Aziz Yıldırım'a Fenerbahçeli taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Çankırı Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve taraftarlarından oluşan yaklaşık 300 kişilik taraftar topluluğu, 'Şampiyon Fenerbahçe', 'Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe', 'En büyük başkan Aziz Başkan' sloganları atarak tezahüratta bulundular. Beraberinde Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün ve Nihat Özbağı ile valiliğe geçerek Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ı makamında ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım, 1970'li yıllarda Boluspor'da futbolcu iken Çankırı'ya hazırlık maçı için geldiğini söyledi. Başkan Yıldırım'a nezaket ziyareti anısına kendisi de Fenerbahçeli olan ve aynı zamanda kongre üyesi olan Vali Vahdettin Özcan tarafından tuz lamba ve inandık vazosu hediye edildi.

Tarihi Çamaşırhanede Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından kendisine ikram edilen yörenin ünlü takım yemeğini yiyen Aziz Yıldırım'a Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından üzerinde Yıldırım'ın resmi bulunan tuz lambası hediye edildi. Burada ayrıca Çankırıspor'a bağış yapan kişi ve kuruluşlara da plaket sunumu yapıldı.

Çamaşırhanedeki programın ardından Ankara yolu üzerinde Ballıca Mevkiinde yapımı tamamlanan Çankırıspor tesislerine geçildi.Tesislerin açılışında bir konuşma yapan Vali Vahdettin Özcan, Aziz Yıldırım'a Çankırıspor tesislerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Modern Çankırıspor tesisleri, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Aziz Yıldırım ve Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali tarafından hizmete açıldı.

Haberin Devamı


Dünyanın tek profesyonel kadın kulüp başkanı olma özelliğini taşıyan Çankırıspor Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Divan Kurulu Üyesi Sevda Karaali'nin davetlisi olarak Çankırı'ya gelen ve Çankırıspor tesislerinin yapımına katkı sağlayan Aziz Yıldırım, son derece modern yapılan tesisleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
Çankırı gezisinin son bölümünde belediyeye ait Buğday Pazarı Medresesi'ne gelen Başkan Yıldırım, buraya gelene kadar kaya tuzunun Çankırı'da bu denli önemli olduğunu bilmediğini belirterek, tuz odası hakkında Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten bilgi aldı. Mini bir kültür merkezi haline gelen ve yöresel el sanatlarının yaşatıldığı medresenin odalarını da gezen Başkan Yıldırım'a Belediye Başkanı tarafından yöresel gözleme ve ayran ile karpuz ikram edildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Atatürk stadına geçerek Çankırıspor'un antrenmanını izledikten sonra Ankara'ya döndü.

DHA

YORUM YAZ