MENÜ

Yıldırım Demirören: Artık sıra bizde

İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleşen törende konuşan Başkan Yıldırım Demirören, “Eşi görülmemişbir devlet desteği ile şu ana kadarki eniyi dosyayı hazırladık. Artık bizim zamanımızın geldiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirören: Artık sıra bizde


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği adaylık dosyasını UEFA’ya teslim etti. UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleşen törende TFF Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis’e adaylık dosyasını sundu.

Törende Demirören’in yanı sıra UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile UEFA Euro 2024 Adaylık Tanıtım Elçisi Barış Telli (Ampute Milli Takımı oyuncusu) de yer aldı.

27 Eylül’de belli olacak

Almanya ile turnuvaya ev sahipliği yapmak için yarıştıklarını belirten Başkan Demirören, “Federasyonumuz, eşi görülmemiş bir devlet desteği ile şu ana kadarki en iyi dosyayı hazırlamıştır. Hiçbir ön koşul olmadan aldığımız tüm garantiler, içinde bazı ilave, yenilikçi unsurları da barındırmaktadır. Artık bizim zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Coşkumuzu tüm Avrupa ile birlikte paylaşmaya hazırız. Bu turnuvayı kazanacak ülkenin Türkiye olması gerekiyor” dedi. UEFA, 27 Eylül 2018 tarihinde ev sahipliğini hangi ülkenin yapacağını açıklayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ