MENÜ

Yevgen Seleznyov'dan Galatasaray açıklaması: Transfer olamayınca ağladım

Türkiye'de Karabükspor, Akhisarspor ve Bursaspor formaları giydikten sonra kariyerini ülkesinde Kolos Kovalivka forması altında sürdüren Yevgen Seleznyov, Galatasaray'ın kendisini istediği dönemde transferinin gerçekleşmemesi sonucunda üzüntüden ağladığını belirtti.

Yevgen Seleznyov'dan Galatasaray açıklaması: Transfer olamayınca ağladım

Türkiye'de Karabükspor, Akhisarspor ve Bursaspor formaları giyen Yevgen Seleznyov, kariyerini ülkesinde Kolos Kovalivka forması altında sürdürüyor. Ukraynalı golcü, Akhisarspor forması giydiği dönemde Galatasaray'a transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Brutal Football'a konuşan Seleznyov, "Galatasaray, beni 3 kez istedi. Son 2'si çok zordu. O zaman Galatasaray'ın teknik direktörü aramıştı. 'Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız ve seni ilk 11'de oynatacağım' demişti. Grupta ise Porto, Schalke ve Lokomotiv Moskova vardı. Taraftarlar, herkes beni bekliyor, bana yazıyordu. Sonra başkan geldi ve hiçbir ücrete Galatasaray'a gitmeyeceğimi söyledi. 33 yaşındaki bana 1 milyon Euro ödüyorlardı ki neden gitmeme izin vermediklerini anlamadım. Soyunma odasında oturdum, ağladım. Benim için ağır bir darbe oldu ve Malaga'ya gittim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'a gitmek istediğini dile getirdiğini de aktaran Seleznyov, "Süper Kupa'dan sonra maçın en iyi oyuncusu seçilmiştim. İkinci kupayı bu şehre getirmiştim. Başkana bu kulüp için mümkün olan her şeyi yaptığımı söyledim. Bunun muhtemelen kariyerinizdeki ilk ve son kupa olacağını söyledim. Gitmeme izin vermesini istedim" dedi.

YORUM YAZ