MENÜ

Yerli Black Mirror büyük ilgi gördü!

Corona Virüs yüzünden herkesin evde kaldığı bu günlerde, Fanatik Gazetesi olarak dijital platformlarda izleyebileceğiniz yerli dizileri sizlerle paylaşmak istedik. Netflix, Puhu Tv ve Blu Tv’de bulabileceğiniz birbirinden güzel dizilerle vaktinizi daha kıymetli geçirip, “Evde Kal”abilmeyi daha eğlenceli hale getirebileceksiniz!

Hakan Muhafız

Haberin Devamı

İlk Netflix Türkiye yapımı dizi olan Hakan: Muhafız, Türkiye’de en çok ses getiren dijital dizilerden birisi. 3. Sezonu yayınlanan Hakan: Muhafız 4. sezon onayını da aldı. Yerli bir kahraman olarak öne çıkan Hakan, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmaya çalışır. İlk yerli fantastik kahraman olan Hakan, bu mücadelesi sırasında pek çok zorlukla karşılaşacaktır. Dizi aynı zamanda İstanbul tarihine odaklanmasıyla da dikkat çekiyor.

Bartu Ben

Sıradaki dizimiz bir az ünlünün daha az ünlü olma hikayesinin anlatıldığı Bartu Ben dizisi. Başrolünde adındanda anlaşılacağı üzere Bartu Küçükçağlayanın oynadığı aynı zamanda da senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeniyse, bir çok festivalin ödüllü yönetmeni Tolga Karaçelik. Bartu Küçükçağlayan’ın hayatını esprili bir şekilde izleyebileceğimiz bu dizinin içinde bol bol göndermede bulunurken aynı zamanda bazı dizilere referanslarda bulunuyor. Uzun uzun sahnelerin skeç tadında işlendiği bu dizi 18 ekimde ilk bölümüyle yayınlanmıştır. Bartu Ben dizisini sadece Blu Tv platformunda seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Şahsiyet

Sıradaki dizimiz usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ve hatta uluslararası Emmy Ödül töreninde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldığı Şahsiyet dizisi. Haluk Bilginer’e Cansu Dere, Metin Akdülger ve Şebnem Bozoklu gibi yıldız oyuncuların eşlik ettiği dizinin senaryosu yazar Hakan Günday’a ait. Usta oyuncu Onur Saylak’ın ilk kez bir dizide yönetmenlik koltuğuna oturduğu bu dizi toplamda 1 sezon 12 bölüm sürmüştür. 17 Mart 2018’de ilk bölümü yayınlanan polisiye türündeki bu dizi içinde bol bol göndermelere ve toplumsal mesajlara yer vermektedir. Orijinal senaryosu, usta oyunculuklar, akıcı kurgusu ve başarılı çekim teknikleriyle bu diziyi şiddetle izlemenizi tavsiye ediyoruz. Dizi puhu Tv platformunda izleyicileriyle buluşuyor.

7 Yüz

Şimdiki dizimiz ise ilk başta otoriteler tarafından Black Mirror'ın yerlisi diye lanse edilen ama yayınlanınca hiçbir benzerliği olmadığı ortaya çıkan 7YÜZ. 7 Yüz listemizdeki diziler arasından en farklı olanı çünkü her bölümünde farklı bir oyuncu kadrosu var ve yine aynı şekilde farklı bir hikaye anlatılmakta. 22 Eylül 2017’de ilk bölümü yayınlanan ve 3 Kasım’da ekrana gelen yedinci bölümüyle final yapan dizide adındanda anlaşılacağı üzere 7 farklı hikayeye tanık oluyoruz. Her bir bölümü 60 dakika uzunluğunda olan dizinin oyuncu kadrosunda Genco Erkal, Cem Davran, Damla Sönmez ve Sinan Tuzcu gibi önemli isimler yer alıyor. 7 Yüz dizisini Blu Tv’de seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaşamayanlar

Ve şimdi sırada Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar var. Toplamda 1 sezon 8 bölüm süren Yaşamayanlar, 6 Eylülde yayınlanmaya başlamış 18 Ekim günündeyse final bölümüyle internete veda etmiştir. Çarpıcı konusuyla bize bir ilki yaşatan dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken, yönetmenliğiniyse Alphan Eşeli üstlenmiştir. Her bölümü 50 dakika süren dizinin oyuncu kadrosunda, Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi genç jenerasyonun sevilen isimleri bulunuyor. Vampirlerin arasındaki hikayeyi merak ediyorsanız, intikam ateşiyle yanan bu diziyi izlemenizi kesinlikle öneriyoruz. Yaşamayanlar dizisi de sadece Blu Tv’de yer alıyor

Haberin Devamı

Dip

Listemize yine bir psikolojik gizem dizisiyle devam ediyoruz, ve sırada Dip var. 30 Mart 2018’de ilk bölümüyle hayatımıza dahil olan Dip, toplamda 8 bölüm sürerek 25 Mayıs’ta final yapmıştır. Her bölümü yaklaşık 60 dakika süren dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Neslihan Atagül ve Bülent Emin Yarar gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Emniyet’te İntihar Arabulucusu olarak çalışan Sahir adlı karakterin, bilim kadını olan Bilge’yle tanışmasından sonra kendisini tehlikeli bir dünyanın içinde bulmasını anlatır Dip. Özgün senaryosu ve anlatımıyla Dip’i izlediğinizde görsel zenginliğin nasıl iyi resmedildiğini anlayacaksınız. Dip dizisini Puhu Tv platformunda seyredebilirsiniz.

YORUM YAZ