MENÜ

Yeon Koung Kim imzayı attı

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferi Yeon Koung Kim, bugün düzenlenen törenle 2 yıllık imza attı.

Yeon Koung Kim imzayı attı

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Acıbadem ilgili açıklamalarda bulunan ve transfer sürecini değerlendiren Yeon Koung Kim, Türkiye dışında başka ülke takımlarından da teklif aldğını belirterek, ''Ancak ben Fenerbahçe'yi istedim. Ze Roberto da beni tanıyor ve tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım'' dedi.

Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Yeon Koung Kim, ''Buraya gelmek istiyordum. Türkiye'nin en meşhur voleybol takımında oynayacak olmamdan dolayı kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum'' diye konuştu.

Eskiden beri Türkiye ile Güney Kore'nin kardeş ülkeler olduğunu dile getiren Kim, ''Böyle bir ülkede oynayacağımdan dolayı mutluyum. Çok kısa sürede buraya alışıp, takıma katkıda bulunmak istiyorum'' ifadesini kullandı.

"TÜM KUPALARA TALİBİZ"

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın Menajeri Violet Duca ise imza töreninde yaptığı konuşmada bu sezon da hedeflerinin yüksek olduğunu belirterek, "Tüm kupalara talibiz. Dünya şampiyonasına yine gideceğiz ve unvanımızı korumak istiyoruz" dedi.

Yeon Koung Kim içinse Violet Duca , "1988 doğumlu çok genç bir oyuncu. Son olimpiyatlarda en iyi skorer oyuncu seçildi. Çok özellikli bir oyuncu. İyi bir smaçör ve defansı da iyi. Bu sene genç bir takımla yola çıkacağız'' diye konuştu.

Yeon-Koung Kim'in Kariyeri:

2005-2009 Heungkuk Life Insurance, Güney Kore

2009-2011 JT Marvelous, Japonya

Kişisel Ödülleri:

•2005-2006 Kore V Ligi ve final serisi en değerli oyuncusu

•2006-2007 Kore V Ligi ve final serisi en değerli oyuncusu

•2007-2008 Kore V Ligi en değerli oyuncusu

•2008-2009 Kore V Ligi final serisi en değerli oyuncusu

•2009-2010 Japonya Ligi en skorer oyuncusu

•2010-2011 Japonya Ligi en değerli oyuncusu

Haberin Devamı
YORUM YAZ