MENÜ

Yenilere tam not

Aslan'ın yeni yıldızlarından Alex Telles ilk lig maçında oldukça istekli, fit ve teknik göründü. Hajrovic ise mükemmel bir asist yaparak, “Forma yarışında ben de varım” dedi

Yenilere tam not

Galatasaray’da yeni transferlerde tam isabet sağlanmış gibi görünüyor. Yıllardır süren sol bek hasretine son veren ve ilk kez Tokat deplasmanında görücüye çıkan Alex Telles, Eskişehir karşısındaki ilk lig maçında otoritelerden tam not aldı. Sol çizgiden sürekli bindiren, fiziksel anlamda hayli güçlü ve fit görünen Brezilyalı futbolcu, tekniğiyle de gelecek için olumlu sinyaller verdi. Cezalı Drogba’nın yerine ilk 11’de görev yapan Hajrovic ise Tokat sınavının ardından yine bir asiste imza attı. Bosna Hersekli futbolcu, Burak Yılmaz’ın golünde öyle milimetrik bir ara pası verdi ki, izleyenleri tam anlamıyla mest etti. Bunun dışında da tekniği ve özverisiyle Hajrovic, çok önemli bir transfer olduğunu şimdiden gösterdi.

Veysel Sarı da şans buldu

Cim Bom’da ayrıca Eskişehirspor’dan alınan Veysel Sarı da, eski takımına karşı son dakikalarda şans buldu. Alex Telles’in yerine sahaya giren Veysel sağ beke geçti, sol beke de Sabri’yi gönderdi. Veysel Sarı oyunda kaldığı kısa sürede elinden geleni yapmaya çalıştı.

İZET HAJROVİC İSTATİSTİKLERİ

ALEX TELLES İSTATİSTİKLERİ


VEYSEL SARI İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ