MENÜ

"Yeni transfer Fenerbahçe - Trabzonspor maçında sahada olur"

Süper Lig'de 2'de 2 yapan Fenerbahçe, transfer döneminin de en çok konuşulan takımlarından biri. Sarı-lacivertliler, son olarak transfer görüşmesi yapacağı Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi. Fenerbahçe'de Adil Rami'den sonra Gustavo'nun da takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Gustavo transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'de yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak transfer görüşmesi yapacağı Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Adil Rami'den sonra Gustavo'nun da takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Gustavo transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in dördüncü haftasında çok farklı kadroların görüleceğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe’de de göreceğiz hatta Beşiktaş’ta da göreceğiz Galatasaray’da da göreceğiz diye düşünüyorum ben. Ahmet Ağaoğlu açıklamasında 'Transferi kapattık' diyor. Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçına Gustavo ile başlayacağını düşünüyorum. Çünkü hazır bir oyuncu. Adil Rami’nin minimum milli maç arasından sonra toparlanacağını düşünüyorum. Marsilya’da geçen hafta banko oynayan Gustavo da bu hafta Trabzonspor maçında fizik olarak sırıtmaz. Ersun Hoca da oynatır diye düşünüyorum " dedi.

YORUM YAZ