MENÜ

Yeni tarzı olay oldu! Lewis Hamilton Kimdir?

Formula 1 tarihinin en başarılı pilotları arasında gösterilen Lewis Hamilton, karantina günlerine özel tarz değişikliğine gitti. Berberlerin kapalı olmasından dolayı saçları uzayan ve alışık olduğumuz görüntüsünden uzaklaşan Hamilton’ın son hali, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. İşte Mercedes takımının İngiliz yarışçısı Hamilton’ın o hali!

Lewis Hamilton Kimdir?

Haberin Devamı

Tam adı Lewis Carl Hamilton olan yıldız pilot 7 Ocak 1985’te İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Hamilton Formula 1’de yarışan ilk siyahi pilot olma özelliğine sahiptir. Mercedes takımıyla 2007 yılından beri yarışlara çıkan Hamilton, başka hiçbir takımla yarışa katılmamıştır.

Formula 1 tarihinin en başarılı pilotları arasında gösterilen Hamilton 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 ve 2019 sezonlarında Formula 1 şampiyonluklarına ulaşmıştır. 84 defa yarışlarda birinci gelen Hamilton, toplam 151 defa podyuma çıkma başarısı göstermiştir.

Özel hayatında oldukça çapkın birisi olarak adlandırılan Hamilton’ın adı bir çok manken ve aktristle anılmıştır. 2007 yılının son aylarından beri ünlü şarkısı Nicole Scherzinger ile birliktedir.

YORUM YAZ